Opplev en kraftig saus laget med en blanding av jalapeño og habanero paprika, rikelig med smør og en god mengde eddik. Smøret skaper en kremet og forsterket smak, mens eddiken legger til en elsket skarphet. Chili som er lagret i minst 2 måneder legges til for å forklare kompleksiteten av smaker. Denne sausen er den perfekte kyllingvingessausen. Vegetarisk og glutenfri, den passer for et bredt utvalg av smaksløker.
Oppbevares i kjøleskapet etter at emballasjen er brutt.
Opplev en kraftig saus laget med en blanding av jalapeño og habanero paprika, rikelig med smør og en god mengde eddik. Smøret skaper en kremet og forsterket smak, mens eddiken legger til en elsket skarphet. Chili som er lagret i minst 2 måneder legges til for å forklare kompleksiteten av smaker. Denne sausen er den perfekte kyllingvingessausen. Vegetarisk og glutenfri, den passer for et bredt utvalg av smaksløker.
Oppbevares i kjøleskapet etter at emballasjen er brutt.
Ingredienser: Hvitvinseddik/hvitvinseddik lagret jalapeño/lagret jalapeño (28 %), tomatpuré, rapsolje, hvitløk/hvitløk, tamari (vann, SOYABØNNER, salt, eddik), salt, kokosnøttolje, sitrusfiber.
Energi: 322 KJ/77KCAL, Fett: 4,4 g (hvorav mettet fett 2,5 g), Karbohydrater: 6,5 g (hvorav sukker 1,7 g ), Protein: 1,8 g, Salt: 2,57 g
Allergener: SOYABØNNER