Matcha Izumi fra La Via del Te har et navn som betyr «vår» på japansk, og er den perfekte teen for deg som vil prøve matcha for første gang. Kun de grønneste knoppene brukes til å produsere matcha, og de høstes for hånd i begynnelsen av mai før teplantene er skyggelagte. Knoppene og bladene dampes for å forhindre oksidasjon, og deretter tørkes og avkjøles de. Etter denne fasen kalles råproduktet aracha. Arachaen blir deretter maskinskåret, slik at stilkene og eventuelle gamle blader fjernes, noe som i sin tur gir tencha. Til slutt males tenchaen sakte ned i håndlagde steinkverner, slik at man får det fine, jadegrønne pulveret som kalles matcha. Matcha-pulveret er deilig å nyte som matcha-te, men kan også brukes til å smaksette og dekorere bakevarer.
Matcha Izumi fra La Via del Te har et navn som betyr «vår» på japansk, og er den perfekte teen for deg som vil prøve matcha for første gang. Kun de grønneste knoppene brukes til å produsere matcha, og de høstes for hånd i begynnelsen av mai før teplantene er skyggelagte. Knoppene og bladene dampes for å forhindre oksidasjon, og deretter tørkes og avkjøles de. Etter denne fasen kalles råproduktet aracha. Arachaen blir deretter maskinskåret, slik at stilkene og eventuelle gamle blader fjernes, noe som i sin tur gir tencha. Til slutt males tenchaen sakte ned i håndlagde steinkverner, slik at man får det fine, jadegrønne pulveret som kalles matcha. Matcha-pulveret er deilig å nyte som matcha-te, men kan også brukes til å smaksette og dekorere bakevarer.