Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

 

 

Fårikål-special

Norges nasjonalrett og høstens mest omtalte matrett! Høsten er sesongen for fårikål,
og retten har fått sin egen merkedag siste torsdag i september. Dette skyldes at høysesongen for slakting
av lam er om høsten, slik det også var i selvbergingshusholdet tid. Du er ikke i tvil om hva du skal ha til
middag denne dagen vel...?

 

 

OPPSKRIFT

Fårikål

Du trenger (til 4 personer):

  • ca. 1,8 kg lammekjøtt
  • 1 kålhode i biter
  • 1 kilo poteter (mer eller mindre etter eget behov)
  • 1 hel pose hel pepper
  • Salt

Gjør som du pleier å gjøre:

Fårekjøtt (lammekjøtt) og biter av hodekål lagvis i gryta, mye hel pepper og litt salt mellom lagene. Pleier du å strø på litt mel, gjør du det. Husk at kål avgir mye kraft når den kokes. Det holder med 4 dl vann.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker