Bagaren och Kocken AB

Tallerkener

Valget av tallerkener er, og skal heller ikke være lett! For oss hos Bakeren og Kokken er borddekkingen viktig, og tallerkener er kanskje den aller viktigste delen av et dekket bord. Jobben vi har gjort på kjøkkenet, leder jo allikevel til slutt fram til tallerkenen. Det føles urettferdig at tallerkenen ikke skal få leve opp til den kjærligheten som man har gitt maten som ligger på den.

Vi kan ikke velge hvilken tallerken som kommer til å gi matlagingen din mest kjærlighet, men vi har i alle fall samlet de beste tallerkenene som vi har funnet. Med en så stor variasjon og bredde som mulig, uten å spare på kvaliteten. Liker du best fargerike tallerkener, så har vi det. Og foretrekker du kanskje klassiske tallerkener, så har vi det også. Vi har selvsagt også dype tallerkener og skåler.

Hos Bakeren og Kokken har vi tallerkener av porselen, keramikk, melamin og emalje, fra merker som IB Laursen, Gerbera, Rice og Le Creuset - for å nevne noen. Kjente kvalitetsmerker som forhåpentligvis hjelper deg med å finne rett oppsett av tallerkener. Vi leverer alltid med en god service, til lave priser.

Tallerkener