Denne spesialdesignede aromakopp finnes i tre forskjellige utformninger, der alle er skapte til å fremheve smaks- og duftnoterne fra hver deres kaffetype. Koppen er laget av porselen i fargen "Granitt", som er en gråbrun, melert lakkering med et rustikt look, og så er den designet av den prisvinnende brittiske, Simon Stevens. Aromakoppen finnes i variantene "Nutty", "Sweet" og "Floral".
"Nutty"-koppen har en rundet, buttet utformning og er spesielt god til nøtte- og jordaktige kaffetyper såsom kaffe fra bolivianske eller brasilianske bønner. Dessuten er dens form bevislig den beste til å fremheve sjokolade- og karamellnoter. "Sweet"-koppen har en mere rak form til balansert kaffe såsom kaffebønner fra Costa Rica og El Salvador, og med dens enkle utformning er den skapt til å gjøre det lett å helle kaffen inn på tungens søte smaksløk. "Floral"-koppen har en åpen utformning med en smal bunn og er velegnet til blomsteraktige, aromatiske kaffetyper såsom afrikanske bønner fra Kenya eller Etiopia.
Denne spesialdesignede aromakopp finnes i tre forskjellige utformninger, der alle er skapte til å fremheve smaks- og duftnoterne fra hver deres kaffetype. Koppen er laget av porselen i fargen "Granitt", som er en gråbrun, melert lakkering med et rustikt look, og så er den designet av den prisvinnende brittiske, Simon Stevens. Aromakoppen finnes i variantene "Nutty", "Sweet" og "Floral".
"Nutty"-koppen har en rundet, buttet utformning og er spesielt god til nøtte- og jordaktige kaffetyper såsom kaffe fra bolivianske eller brasilianske bønner. Dessuten er dens form bevislig den beste til å fremheve sjokolade- og karamellnoter. "Sweet"-koppen har en mere rak form til balansert kaffe såsom kaffebønner fra Costa Rica og El Salvador, og med dens enkle utformning er den skapt til å gjøre det lett å helle kaffen inn på tungens søte smaksløk. "Floral"-koppen har en åpen utformning med en smal bunn og er velegnet til blomsteraktige, aromatiske kaffetyper såsom afrikanske bønner fra Kenya eller Etiopia.