Iskremformer

Uansett alder, så elsker mennesker som regel iskrem. Har du alltid hatt lyst til å lage dine egne ispinner, men aldri gjort det? I denne kategorien finner du flere gode iskremformer og tilbehør til å lage den deiligste iskremen du kan tenke deg! Blant tilbehøret finner du blant annet iskrempinner.

Vi tilbyr flere forskjellige iskremformer slik at du kan lage iskrem i former som blant annet hjerter. Her finner du også former som gjør at du kan lage leskende ispinner. Dette er veldig lett, og det finnes flere spennende former å velge mellom. Vi har også en beholder som du lett kan fylle med iskrem og skape din egne is-sandwich. Dette er en morsom måte å servere herlig iskrem på, til festen eller barneselskapet.

En lett måte å lage egen iskrem på, er å bruke ferske frukter og yoghurt. Man kan også tilsette konsentrert saft for å få fram de søte smakene. Her kan du mikse etter eget ønske! Det er en del av sjarmen med å lage sin egen pinneis, alle kan ha en egen favorittblanding. Miks og nyt!

Iskremformer