Det er i bollene og skålene som magien på kjøkkenet skjer. Det er i de som de fleste bakverk og matretter tar sine første, vaklende skritt. Fra å være separate ingredienser til å danne en røre, en deig som etter hvert skal bli et brød, et bakverk eller en matrett. Bollen eller skålen er vuggen på kjøkkenet.
Å bruke boller eller skåler som man virkelig setter pris på i matlagingen, gjør hele prosessen på kjøkkenet så mye mer koselig! At de også fyller en funksjon når de ikke er i bruk, som å se fine ut og forhøye hele kjøkkenets stemning, er en stor bonus. På den måten slipper man å gjemme vekk bollene og skålene i skap der de krangler om plassen og opptar unødvendig mye plass.
Hos Bakeren og Kokken har vi boller og skåler i forskjellige materialer til både matlaging og baking. Alt fra den klassiske Margrethe-skålen, til Rice' melaminskåler, klassiske metallboller, og emaljeskåler fra Riess. I fine farger som liver opp kjøkkenet, eller i klassiske, elegante toner.