Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Matlaging utendørs trenger ikke være tungvint og trettende! Bli med oss på utflukt til stranden og la deg inspirere av sommerens utendørs lunsjer.
Her er tre deilige oppskrifter du kan prøve neste gang du er ute på tur. For å gjøre sommerlunsjen hyggeligere, foreslår vi at du hopp over papir-
tallerkenene
og nyter maten på en ekte tallerken og passende bestikk. For å gjøre matlagingen enklere - forbered så mye som mulig hjemme for
å spare tid og unngå unødvendig oppvask når du er ute i naturen. For den oppvasken som likevel må tas, anbefaler vi at du tar med en "
oppvaskpose" - en ekstra pose hvor du kan oppbevare både søppel og brukt servise. Ta hånd om det hjemme, der det finnes varmt vann!

6 NØDVENDIGHETER PÅ CAMPINGTUREN

 

 
Skal du på camping i sommer? Hvis du skal dra med teltet eller campingvognen, er det viktig å ha med seg riktig utstyr for å kunne lage god mat på ferien. Dette er våre topp anbefalte produkter som du bør ha med deg!

  1. Et stormkjøkken: Et bærbart og kompakt stormkjøkken er uunnværlig for utendørs matlagning. Det finnes forskjellige typer stormkjøkken, inkludert gassdrevne og multifuel-alternativer. Vær nøye med å velge et stormkjøkken som passer dine individuelle behov og preferanser.
  2. En bærbar grill eller en grillplate: I tillegg til stormkjøkkenet kan det være hyggelig å lage mat over åpen ild med en praktisk grill eller en grillplate.
  3. En god termos: Du trenger en termos for å holde kaffen varm eller vannet kaldt i sommervarmen. Tips! Fyll den med pannekakerøre eller suppe, og nyt en rask lunsj i naturen.
  4. En eller to turkniver: Viktig å huske å ta med en pålitelig allsidig kniv for utendørs matlaging, og eventuelt en mindre sammenleggbar kniv for oppgaver som skrelling eller snekring.
  5. En kjøleboks eller kjølebag: Skal du ha med deg fersk mat, hjelper kjøleboksen deg med å holde maten fersk. Eller fyll den med is og nyt en kald drink i solen.
  6. Bestikk, tallerkener, turkopper og glass: Ikke glem å ta med deg slitesterke tallerkener, skåler, glass, turkopper og bestikk som er tåler utendørsforholdene. Det finnes spesielle sett som er lette å bære og som tåler mye - perfekt for camping!

Ikke glem å dobbeltsjekke at du har alle nødvendige produkter før du begir deg ut på campingeventyret. God sommer!

utvalgte produkter

Salsiccia med godt tilbehør

Stek pølser på et blunk med et Trangia-kjøkken med gassbrenner! Pølsen serveres med brunet smør og en potetstump
smaksatt med Västerbottenost. Den er deretter toppet med syltet rødløk, creme fraiche og stekt løk!

Taco a la Rydberg

Muurikkas "Picnic in a bag" er et populært utfluktsprodukt på grunn av fleksibiliteten!
Tilbyr en fantastisk vri på tacoen - a la Rydberg!

Elgburger med spinatblader, hummus og revet parmesanost

På Muurikkas stekepanne stekes elgburgeren som serveres med blant annet spinatblader,
en hjemmelaget hummus, sennep og ost!

NYE OG POPULÆRE MERKER

OPPSKRIFT

Salsiccia

med syltet rødløk, brunet smør, potetstubbe med Västerbottenost, creme fraiche og stekt løk

Ved hjelp av trangia-kjøkkenet ditt og litt forberedelse hjemme, kan du enkelt nyte en virkelig luksuriøs
lunsj nesten hvor som helst i naturen.

Du trenger

For 2 personer

  • 4 salsiccia pølser
  • 6 store faste poteter
  • Ca 150 g smør
  • Salt og pepper
  • Creme fraiche
  • 2 ss Västerbottenost
  • Friske urter
  • Stekt løk
  • Syltet rødløk

Gjør slik:

Før du går ut:

  1. Kok potetene i saltet vann.
  2. Når potetene er myke, hell av vannet, mos potetene.
  3. Bland inn ca 50g smør, litt fersk persille, Västerbottenost og smak til med salt.
  4. La det avkjøles litt og pakk det med!

Når du er ute på stedet:

  1. Skjær et par skiver i pølsene dine og stek dem på middels varme i rikelig med smør til du har en sprø overflate og varm pølse.
  2. Sett pølsene til side og varm potetmosen i det brunede smøret.
  3. Server med crème freiche, litt syltet rødløk og topp med stekt løk.

Taco a la Rydberg

Her kommer en litt sprø, men fantastisk lunsj. Tenk deg en biff rydberg, i dette tilfellet på elgkjøtt og
servert som taco! Mettende, enkelt, delikat og lett å lage.

Du trenger:

For 2 personer

  • 4 små tortillabrød
  • 1 pakke elgkjøtt
  • 1 gul løk
  • Litt grønnkål
  • 4 ferdigkokte poteter
  • 2 ss majones
  • 2 ts dijonsennep
  • Nykvernet sort pepper
  • Salt og pepper
  • litt Rapsolje til steking

Gjør slik:

Før du går ut:

  1. Start med å grovhakke den gule løken.
  2. Plukk grønnkålbladene i små biter.
  3. Bland majones med dijonsennep og rikelig med nykvernet sort pepper.
  4. Forkok potetene til de er nesten helt myke, avkjøl og skjær i små biter som terninger.
  5. Pakk det ned i god lukkbar emballasje, og så er det på tide å gå ut!

Når du er ute på stedet:

  1. Start med å steke elgkjøttet i litt rapsolje, og smak til med salt og pepper.
  2. Når kjøttet begynner å få en skikkelig stekeflate, skru grønnkålen raskt ned og hell kjøttet over i en bolle ved siden av, så den får hvile litt
  3. Mens kjøttet hviler – stek potetene kraftig i en stekepanne med salt & pepper.
  4. Server tacoen med poteter, kjøtt & grønnkål,
  5. Topp det med litt Dijonsennep og avslutt med litt fersk persille og den rå løken.

Elgburger med bladspinat, hummus og revet parmesanost

En fantastisk lunsj som veldig lett kan lages på en stor Muurikka & fordi du lager hummusen hjemme, vil
det være en enkel måte å løfte den vanlige burgeren din med ekstra proteiner og deilig smak.

Du trenger:

For 2 burgere

  • 1 pakke elgburger
  • 2 hamburgerbrød
  • Amerikansk sennep
  • Valgfri blandet salat
  • 1 bit parmesan

Hummus

  • 1 pakke. kikerter i boks
  • 1 liten pose spinatblader
  • Olivenolje
  • 0,5 hvitløk
  • 1 ts spisskummen
  • Salt

Gjør slik:

Før du går ut:

Hummus

  1. Hell av kikertlaken (Tips! Spar den hvis du vil lage veganske marengs).
  2. Ha kikertene i en blender.
  3. Hell i hele posen med spinatblader.
  4. Skrell hvitløken og ha i blenderen.
  5. Start mikseren og hell i litt olivenolje om gangen til det begynner å bli en "røre".
  6. Bruk en slikkepott av og på, for å virkelig sørge for at alt er blandet.
  7. Når du har ønsket konsistens (så fast som mulig) smak til med spisskummen og salt.

Når du er ute på stedet:

  1. Stek burgerne dine på Muurikkan.
  2. Rist hamburgerbrødene og server burgerne med dressing, salat, amerikansk sennep og topp med masse revet parmesanost.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker