Vaffeljern

Tenk deg den fantastiske duften av nystekte vafler! Sprø vafler med syltetøy og kremfløte, eller hvorfor ikke med brunost eller rømme? Vafler fungerer utmerket som en matrett, men også som en utsøkt dessert. Den serveres vanligvis med syltetøy, bær og vispet krem, men kan også serveres med tilbehør som rømme, gressløk, reker, kaviar, oster eller pepperrotsmør.

Vafler er et bakverk som har eksistert i Norge siden 1600-tallet. Nordmenn elsker vafler, og vi spiser mer enn gjerne flere vafler på vaffeldagen den 25. mars.

Hos oss finner du både elektriske og enklere vaffeljern som man varmer opp på komfyren. Vi har vaffeljern for tradisjonelle norske vafler, men også vaffeljern for de litt tykkere belgiske vaflene.

Her finner du blant annet vaffeljern fra KitchenAid som lager to belgiske vafler samtidig. Vi har også klassiske vaffeljern fra Åviken, Wilfa, Princess og Dualit. Om du foretrekker et gammeldags vaffeljern, har vi ett fra Skeppshult av støpejern, som varmes opp på komfyren og som fungerer på alle slags varmekilder.

Vaffeljern