Ankarsrum Assistent Original

Den klassiske kjøkkenmaskinen Ankarsrum Original, bedre kjent under navnet Assistent. Den første versjonen av husholdsassistenten ble lansert av Electrolux i 1940, og produktene har blitt laget i den lille byen Ankarsrum i Småland, Sverige siden 1969.

Maskinen har blitt best i test utallige ganger og lever videre som en stadig aktuell klassiker.
Ankarsrum Original er maskinen for deg som vil bake store deiger. I den 7 liter store bollen kan du bake med opp til 1,5 liter deigvæske, tilsvarende 5 kg deig. Kjøkkenassistenten er en klassiker på alle måter, ikke minst når det kommer til designet, som fører tankene tilbake til en annen tid. Kanskje har farmoren eller mormoren din eid en Ankarsrum kjøkkenassistent? Kjøkkenassistenten finnes i 10 herlige farger, som virkelig gir liv til hele kjøkkenet!

Like godt som designet til Ankarsrums kjøkkenassistent har aldret seg, har også maskinens funksjonalitet fulgt med her. Assistenten fungerer bedre enn noensinne, og den føles alt annet enn gammel når det kommer til ytelse.

Hos Bakeren og Kokken har vi et stort sortiment med Ankarsrums kjøkkenassistent i forskjellige farger og som forskjellige pakker med tilbehør. Vår kundeservice tar alltid kunden på alvor, og vi har korte leveringstider.

Ankarsrum Assistent Original