SAN Kyoto

Damaskus er mer enn bare en by i Syria. Det er også et uttrykk man ofte bruker i sammenheng med japanske kniver. Damaskusmønster er noe som har eksistert hos japanske kniver helt siden samuraisverdets tid. Det innebærer at flere forskjellige ståltyper - gjerne med forskjellig hardhet, blandes sammen i ett og samme blad. Damaskering skaper dessuten en flott effekt til knivene, som blant annet gir knivene en utmerket hardhet.

Tamahagane SAN Kyoto er en kniv med et klassisk damaskusblad med hele 63 lag damaskusstål og med en kjerne av rustfritt verktøystål. Håndtaket er laget av svart Mikartatre. Tamahaganes SAN Kyoto er vaskeekte, klassiske japanske kniver! Både når det gjelder utseende og ytelse. Hver eneste kniv er takket være det hamrede bladet, helt unik. Knivene har en imponerende balanse og styrke.

Kjøp dine klassiske japanske kjøkkenkniver fra Tamahaganes serie SAN Kyoto, til gode priser online hos Bakeren og Kokken. Vi har et stort sortiment med SAN Kyoto-kniver og knivtilbehør i denne serien. Hver eneste kniv i serien har et unikt utseende på det damaskerte bladet.

SAN Kyoto