Med kniven Santoku fra premiumserien Satake Kaizen får du en allsidig japansk kokkekniv som du kan bruke til de fleste oppgaver på kjøkkenet. Den luksuriøse kniven har et slitesterkt og elegant blad av damaskstål i 67 lag, 66 lag supportstål og en stabil kjerne av MVS10Cob stål. Kniven har en bladlengde på 18 centimeter og er totalt 30 centimeter lang. Takket være det flotte håndtaket i gammelt oliventre får du også et behagelig og ergonomisk grep. Du får med andre ord en multifunksjonell kvalitetskniv som takler det meste – en optimal knivopplevelse.
Knivene fra Satake-serien Kaizen er laget i knivenes hovedstad: Seki City i Japan. Det at høykvalitetsknivene har fått navnet Kaizen passer godt, da navnet Kaizen står for et konstant søk etter forbedring. Med en Satake Kaizen-kniv får du alle de grunnleggende kriteriene som kjennetegner en god kniv: et behagelig grep, en stilig form og et slitesterkt og skarpt blad.
Med kniven Santoku fra premiumserien Satake Kaizen får du en allsidig japansk kokkekniv som du kan bruke til de fleste oppgaver på kjøkkenet. Den luksuriøse kniven har et slitesterkt og elegant blad av damaskstål i 67 lag, 66 lag supportstål og en stabil kjerne av MVS10Cob stål. Kniven har en bladlengde på 18 centimeter og er totalt 30 centimeter lang. Takket være det flotte håndtaket i gammelt oliventre får du også et behagelig og ergonomisk grep. Du får med andre ord en multifunksjonell kvalitetskniv som takler det meste – en optimal knivopplevelse.
Knivene fra Satake-serien Kaizen er laget i knivenes hovedstad: Seki City i Japan. Det at høykvalitetsknivene har fått navnet Kaizen passer godt, da navnet Kaizen står for et konstant søk etter forbedring. Med en Satake Kaizen-kniv får du alle de grunnleggende kriteriene som kjennetegner en god kniv: et behagelig grep, en stilig form og et slitesterkt og skarpt blad.