Utbeiningskniv fra det japanske kvalitetsmerket Kasumi. Den smale kniven er utmerket til å skjære og rense kjøtt og fisk. Kniven har 32 lag rustfritt stål og 15 graders vinkel som gjør knivbladet svært skarpt. Håndtaket er laget av tre med impregnert hardplast.
Kniven er produsert i den japanske byen Seki.
Spesifikasjoner:
Mål:
Knivlengde: 37 cm.
Bladlengde: 24 cm.
Vekt: 284 gram.
Utbeiningskniv fra det japanske kvalitetsmerket Kasumi. Den smale kniven er utmerket til å skjære og rense kjøtt og fisk. Kniven har 32 lag rustfritt stål og 15 graders vinkel som gjør knivbladet svært skarpt. Håndtaket er laget av tre med impregnert hardplast.
Kniven er produsert i den japanske byen Seki.
Spesifikasjoner:
Mål:
Knivlengde: 37 cm.
Bladlengde: 24 cm.
Vekt: 284 gram.