Pure Komachi

Japanske kniver handler for det meste om tradisjon. I løpet av flere århundrer har de japanske kjøkkenknivene stadig blitt bearbeidet og videreutviklet. Det finnes et tydelig bilde av hvordan en japansk kniv skal se ut, men en av grunnene til at de japanske knivene er de beste i verden er evnen til å stadig utvikles og tenke i nye baner.

Den japanske knivprodusenten KAI, har med serien Pure Komachi, lykkes i å kombinere den tradisjonelle styrken og kvaliteten til japanske kniver, og allikevel klart å skape en helt ny og unik knivmodell. Pure Komachi består av kniver som passer til alle formål på kjøkkenet. Santoku, kokkekniv, grønnsakskniv, universalkniv, trancherkniv og brødkniv, finnes alle i Pure Komachi. Ytelsen og styrken til knivene er klassisk japansk - eller med andre ord, utrolig skarp.

Det nyskapende og lett revolusjonerende med KAIs Pure Komachi er knivenes utseende som har en egen farge for hver kjøkkenkniv. Hele veien fra bladet til det ergonomiske håndtaket. Bladet er laget av rustfritt enkeltstål.

Pure Komachi