En av de mest populære japanske knivene. Det høye bladet og den bøyde eggen gjør kniven perfekt for alt som heter grønnsaker.
Materiale: Hi Carbon Steel
Bladlengde: 17 cm
Slipevinkel 15 grader
Håndtak i magnoliatre
Slipes med sten eller keramisk bryne
Les mer
En av de mest populære japanske knivene. Det høye bladet og den bøyde eggen gjør kniven perfekt for alt som heter grønnsaker.
Materiale: Hi Carbon Steel
Bladlengde: 17 cm
Slipevinkel 15 grader
Håndtak i magnoliatre
Slipes med sten eller keramisk bryne
Lagervarer Lagervarer er produkter markerte med en leveringstid på 1–4 hverdager.
Forhåndsbestilling Varer markerte med en lenger leveringstid er angitt med en estimert leveringstid fra leverandøren. Vi strever alltid etter å klare denne leveringstid, men det kan bli forsinkelser enkelte fall. Hvis en forsinkelse har skjedd vil du bli kontaktet via e-mail senest dagen før planlagt mottakelse (avsendelsesdagen).