Global Knivsett

På kjøkkenet er tillit viktig. Spesielt tilliten til kjøkkenredskapene og kjøkkenknivene sine. Å vite hva man får ut av knivene sine, gir en større trygghet på kjøkkenet, og man tør å kaste seg ut i litt større utfordringer. Å stadig vekk utfordre seg selv, er en av forutsetningene for at tiden på kjøkkenet skal bli både utviklende og konstruktiv.

Global er ledende innen kjøkkenknivindustrien. Med Globals kniver vet man at man kan stole på knivene sine. Derimot kan det bli usikkert dersom man blander Globalknivene som har en så høy kvalitet, med dårligere kniver på knivlisten eller knivblokken sin. For å unngå dette, kan du i stedet sørge for at knivsamlingen blir så helhetlig som mulig, for eksempel ved å kjøpe et knivsett fra Global. Globals sortiment av knivsett består av flere forskjellige sett som har en god blanding og perfekt kombinasjon, slik at alle skal få muligheten til å finne et knivsett som passer sine personlige ønsker aller best. Et knivsett er som oftest en billigere løsning enn å kjøpe knivene løst.

Bakeren og Kokken er ledende i Norge på Globalkniver, dette gjelder også Globals knivsett, der vi har det største sortimentet. Vi har en hyggelig service, gode priser og korte leveringstider dersom du bestiller et Global-knivsett fra oss.

Akkurat nå har vi fri frakt på alle Globalsett!

Global Knivsett