Lysestaker og Lykter

Et hjem får en helt annen personlighet med tente lys. Det gir en så koselig og innbydende stemning med lyslykter og lysestaker som pryder hjemmet ditt. Hos oss er vi sikre på at du vil finne en stemningsfull lykt som passer akkurat deg og din personlighet! Tenn noen lys, og gjør det koselig når mørket faller på. Også på et dekket bord skaper det en fantastisk stemning når du setter fram noen lyslykter som lyser opp din vakre borddekking og den gode maten!

I denne kategorien finner du flere vakre og dekorative lyslykter og lysestaker. Vi tilbyr designprodukter fra blant annet populære House Doctor. Har du kanskje sett etter en fyrstikkeskeholder med fyrstikkgutten på? Vi har denne fine holderen til fyrstikkesker som er designet av Kristina Stark. En fantastisk innredningsdetalj i hjemmet ditt. Du finner den i fargene svart, hvit, kobber, messing og rustfritt.

Eva Solo tilbyr også flere vakre lyslykter i forskjellige størrelser som sprer mye glede i hjemmet. Hos oss finner du til og med klassiske oljelamper fra Stelton. De er veldig fine, og enkle å bruke. De gir en varm glans til hjemmet!

Lysestaker og Lykter