Akkurat nå finner du Premium stekepannesett fra Hällmark, som inneholder alt du trenger for å komme i gang med utendørs matlaging. I videoen forteller Tina Nordströms (Mat-Tina) om sine beste tips og oppskrifter.
Hällmark er et svensk merke som lager stekeheller for utendørs matlaging.
De har stekeheller i ulike størrelser som kan brukes til å lage mat over åpen ild eller med gassbrenner.
Med Hällmarks produkter kan du ta fatt på eventyret og nyte hvert øyeblikk utendørs året rundt, samtidig som du utforsker kunsten å lage mat i naturen. I Sverige er matlaging over åpen ild en elsket tradisjon, og stekehellene har vært en sentral del av friluftslivet. Vedfyrte ovner var hjertet i mange svenske hjem, der de ikke bare ble brukt til å lage mat, men også til å skape en stemning av fellesskap og varme.
Inspirasjonen og funksjonen til de stilige håndtakene i kromfjærstål er hentet fra disse vakre og robuste gamle vedovnene. Stekehellene beholder formen over tid og blir vakrere med alderen.
Fra skogsturer til favorittstranden - Hällmarks stekeheller har forvandlet enkle ingredienser til kulinariske mesterverk og skapt minner som varer livet ut. Det er ikke bare av praktiske årsaker at stekehellene brukes i dag, men det er fellesskapsfølelsen og den enkle gleden ved å være ute i naturen omgitt av venner og familie som gjør matopplevelsen ekstra god og uforglemmelig.
Akkurat nå kan du finne et Premium Hällmark stekehellsett som inneholder alt du trenger for å komme i gang med matlagingen utendørs.
Nedenfor finner du også tilbehør som passer perfekt til det samme stekehellsettet.
Med den rette stekehellen fra Hällmark er mulighetene uendelige.
Perfekt for koselige stunder med dine kjære på utflukter i skogen eller under fantastiske eventyr på avsidesliggende strender.
Når du står overfor valget om å kjøpe en stekehelle, er et av de mest grunnleggende spørsmålene du må ta stilling til, hvilken størrelse du skal ha. Det handler om hvor mange personer du planlegger å lage mat til. Hällmark tilbyr en rekke forskjellige størrelser av stekeheller som passer til alle anledninger.
Opplev friheten ved å utforske villmarken eller nyte grillede delikatesser sammen med venner ved en idyllisk innsjø. Her skapes det minner der naturens skjønnhet kombineres med duftene av deilig matlaging.
Små stekeheller er enkle å ta med seg ut i skog og mark. Stekepanner har ofte sammenleggbare eller avtakbare trehåndtak for enkel transport.
Våre stekeheller har avtakbare ben for å forenkle transporten. Mindre stekeheller er på grunn av sin begrensede dybde mindre egnet for retter som trenger å småkoke over lengre tid, for eksempel gryteretter.
Store stekeheller har den åpenbare fordelen at du kan lage mat til mange.
Stekehellens dybde gjør det enklere å tilberede nudler, ris og gryteretter som krever lite væske. På en stor stekehelle kan du til og med lage forskjellige retter samtidig.
Størrelsen gir deg også bedre muligheter til å temperere stekehellen litt forskjellig avhengig av hva som skal tilberedes. Transport av stekehellen er den åpenbare ulempen som følger med tyngre vekt og større størrelse.
Et magisk og smakfullt tilbehør til alle typer grillede pølser, kjøtt, kylling og stekte grønnsaker. Oppskrift for 4 porsjoner
Server med stekt kål, et godt surdeigsbrød, aioli og gjerne lammepølser. Men den fungerer også godt med et stykke kjøtt eller kylling.
Den elskede retten Paella har fått navnet sitt fra kjelen den tilberedes i, etter det valencianske ordet for stekepanne. Du kan smaksette den etter hva du og gjestene dine liker, men den vanligste varianten består av sjømat, kylling og grønnsaker, gjerne smaksatt med safran.
Oppskrift for 4 porsjoner.
Hällmark er kjent for å lage stekeheller av støpejern av høyeste kvalitet. Stekehellene er robuste, pålitelige og leverer gode matlagingsresultater.
Her deler vi noen praktiske tips for å ta vare på støpejernshellen din og holde den i utmerket stand over tid. Ved å følge disse tipsene kan du
opprettholde non-stick-overflaten som gjør matlagingen til en fryd.
Hällmark är er en svensk produsent av kokeplater. De har kokeplater i forskjellige størrelser som kan brukes over åpen ild eller med gassbrenner. Med Hällmarks produkter kan du lage mat utendørs hele året.
Før i tiden, når vi i Skandinavia jobbet på kullmile eller ute i skogen, ble maten tilberedt over åpen ild. Deretter ble det brukt stekepanner som ble plassert oppå bålet. På denne måten kunne du steke reinsdyr- eller elgkjøttet ditt. Før var slik at vi brukte stekepannene våre av praktiske årsaker, mens det i dag er forbundet med godt selskap og en hobby. Maten smaker sikkert litt ekstra når den tilberedes i godt selskap midt i skogen eller hvorfor ikke på en strand?