Demeyere Wok 36 cm 6 liter

Demeyere Wok 36 cm 6 liter
  • Demeyere Wok 36 cm 6 liter
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
1 599 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Demeyere Wok 36 cm 6 liter

Ta din matlaging til nye høyder med denne hendige wokpannen fra Demeyere. Takket være wokpannens tykke bunn, av rustfritt stål vil varmen spre seg jevnt rundt hele pannen. Dette, i kombinasjon med det flotte designet gjør pannen til en selvklar designdetalj på kjøkkenet!

Demeyere er en belgisk produsent som siden 1908 har blitt verdenskjent for sin produksjon av kjøkkenutstyr i rustfritt stål. De står for funksjonalitet, effektivitet og holdbarhet. Demeyere utvikler sine produkter med den moderne og profesjonelle kokkens behov i fokus. Det tekniske konseptet varierer fra produkt til produkt for å sikre at de spesifikke prosessene og kravene til ulike bruksområder opprettholdes. Dette gjør at du oppnår best mulig resultat i din matlaging. 

Demeyeres spesialiserte produkter er tilvirket etter strenge kvalitetsstandarder. Ved normal bruk og minimalt vedlikehold vil de dekke dine behov av kjøkkenredskaper i mange, mange år. Takket være den fantastiske sandwichkonstruksjonen med rustfritt og aluminium har kokekarene en fantastisk varmeledningsevne.  

Kan brukes på alle varmekilder, også på induksjon. 

Garanti: 2 år.

Materiale: 18/10 Rustfritt stål.

Diameter: 36 cm.

Volum: 6 liter.