Scanpan CTX

Ved komfyren vil man ha kasseroller, gryter og stekepanner som er holdbare, og som gjør det som forventes av de. Er kokekarene i tillegg flotte å se på, er det en velkommen bonus. Scanpan har med serien CTX, skapt kasseroller, gryter og stekepanner som man virkelig kan stole på! Dessuten kan man stole på Scanpan CTX i flere år framover.

Stekepannene, grytene og kasserollene består av hele syv lag med fem lag rustfritt stål, og et non stick-belegg på overflaten. På denne måten får du det beste av to verdener. Det rustfrie stålets holdbarhet, sammen med non stick-overflatens praktiske funksjonalitet, danner en ekte vinner. Scanpan CTX' stekepanner er mange profesjonelle kokkers absolutte favoritt!

CTX står for Ceramic Titanium Extreme, og kokekarene har et miljøvennlig og giftfritt belegg som heter GreenTek. Scanpan CTX' stekepanner, gryter eller kasseroller fungerer på induksjon, gass eller keramiske koketopper.

Kjøp Scanpan CTX-stekepannen, gryten eller kasserollen din online her hos Bakeren og Kokken. Vi har gode priser og tilbud på blant annet stekepanner.

Scanpan CTX