Demeyere Industry Dampinnsats 24 cm 5,2 l

Demeyere Industry Dampinnsats 24 cm 5,2 lDemeyere Industry Dampinnsats 24 cm 5,2 l
  • Demeyere Industry Dampinnsats 24 cm 5,2 l
  • Demeyere Industry Dampinnsats 24 cm 5,2 l
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
999 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Demeyere Industry Dampinnsats 24 cm 5,2 l

Dampinnsats fra Demeyeres serie Atlantis. Ved dampkoking bevarer man smak og naturlige fargestoffer på beste måte. Dessuten beholder man mineraler og vitaminer bedre enn ved annen tilberedningsmåte.
 
Dampinnsatsen kommer med en passende gummiring som sitter tett mot innsiden på gryten som både sparer strøm og gjør at all damp kommer til bruk. 

Demeyere er en belgisk produsent som er verdenskjent for sin produksjon av rustfrie kjøkkenredskap av verdensklasse. Med den moderne, profesjonelle kokkens behov i fokus tar Demeyer frem sine produkter, som står for funksjonalitet, effektivitet og holdbarhet. Det tekniske konseptet blir justert fra produkt til produkt for å se at de klarer de spesifikke prosesser og krav som akkurat deres bruksområde stiller. Dette gjør at du får best mulig resultat i din matlaging.

Demeyeres forretningsidé er å produsere verdens beste steke- og kokekar i rustfritt stål. Dette har bidratt til at produktene holder en meget høy kvalitet og Demeyere gir derfor 30 års garanti.  
 
Passer til Demeyeres høye gryter med samme diameter.
  
Diameter: 20 cm.
 
Høyde: 9,5 cm.