de Buyer

Den franske landsbygda er skaper av så utrolig masse når det kommer til kjøkkenet. Så mange klassiske retter har sett dagens lys der, og mange klassiske kjøkkenredskap kommer derfra. Et godt eksempel er de Buyers stekepanner og kokekar.

De Buyers historie strekker seg så langt tilbake som til 1830-tallet da noen franske støperier begynte med støping av forskjellige redskaper til den innflytelsesrike familien de Buyer. I kjølvannet av dette, har de Buyer først og fremst spesialisert seg på stekepanner av karbonstål og kobber av høy kvalitet. Det er få andre stekepanner, kasseroller eller gryter som kan måle seg med de som de Buyer produserer. De Buyers stekepanner og kokekar blir bare bedre og bedre jo mer man bruker de. Med andre ord det helt motsatte som med andre stekepanner, som bare blir dårligere med tiden.

Hos Bakeren og Kokken har vi et bredt sortiment av stekepanner, kasseroller og gryter fra de Buyer. Fransk kvalitet når den er som best! Akkurat som med fine franske viner, så blir de Buyers stekepanner bare bedre med tiden. Vi leverer dine de Buyer-kokekar på en rask og smidig måte, med god service hele veien fra bestilling til levert vare.

de Buyer