Serveringsfat

Er det ikke fantastisk fint å skape en vakker borddekking? Vi hos Bakeren og Kokken elsker vakkert porselen! Noe som nesten er minst like viktig, er maten som serveres og hvordan maten blir presentert. Den minste detalj kan skape den riktige atmosfæren til dine middagsgjester, enten det er hverdag eller fest. Vi tilbyr flere serveringsfat i forskjellige farger og former.

Her finner du serveringsfat fra varemerker som Rosendahl, Arabia, Alessi, Stelton, Le Creuset, IB Laursen, Gerbera og Pillivuyt. Et tips er å dekke bordet ditt dagen før. Da har du god tid på deg til å dekke det helt etter dine prinsipper og fantasier.

Det dekkede bordet har alltid vært en herlig plass for å samle familie og venner rundt. Her samles vi ved fest og høytider. Søndager skal være ukens hviledag, og vi samler gjerne hele familien for en stor søndagsmiddag. Her vanker det ofte storslagne retter som bouef bourgogne eller andre retter som får koke i lang tid. Et tips er å også forberede søndagsmiddagen en dag i forveien. Da blir søndagen din en herlig hviledag på ordentlig.

Serveringsfat