Kakefat

Er du på leting etter det perfekte kakefatet? Hos Bakeren og Kokken finner du mange vakre kakefat. Her finnes det kakefat som passer til mange forskjellige anledninger. Vi har modeller av porselen, glass, plast og metall. Her finner du et titalls forskjellige farger; du kommer garantert til å finne en farge som passer akkurat deg. Vi har flere fantastiske kakefat fra Miss Etoile! Disse kakefatene ser helt strålende ut på festen eller selskapet. Her finner du også vakre kakefat med plastkuppel.

Fra populære Rosendahl finner du et svært stilig kakefat av porselen. Dette er et veldig flott fat som man kan servere luksuriøse kakedekorasjoner på. Hos oss finner du også svært praktiske roterbare kakefat. Med et roterende kakefat, blir det lettere for deg å lage helt magiske kaker. Vi har også en kakesnurrer som kan snurres i forskjellige vinkler - denne har også en praktisk non-stick-overflate. Dette er et fantastisk redskap for en kakeelsker; et must på kjøkkenet!

I denne kategorien finner du også toppfigurer til bryllupskaken, kakelys, snurrefat, kakekupler og forskjellige modeller av vakre serveringsfat.

Kakefat