Silikonformer

Silikon er et fantastisk materiale. Det er virkelig framtidens materiale innen baking og matlaging! Med dette materialet slipper bakverkene dine formen lett. De tåler høye temperaturer, er hygieniske og lette å rengjøre.

Silikonformene er fleksible og svært motstandsdyktige. Vi har former fra blant annet Lékué. Disse er først og fremst laget av platinumsilikon. Denne typen av silikon inneholder ikke BPA. Det sikrer at det ikke finnes noen helse- eller miljørisiko ved å benytte seg av silikonformer. Silikonformene er luktfrie, og tar heller ikke til seg smak fra mat. Formene som er laget av platinumsilikon, tåler svært lave og høye temperaturer.

Vi har også former fra Silikomart som er en spesialist på silikon innen bakeindustrien i Europa. Med en gang du begynner å bruke disse formene, kommer du ikke til å ville være foruten!

Silikonformene tåler mikrobølgeovn, ovn, oppvaskmaskin, fryser og kjøleskap. Det er svært hygienisk å bruke silikonformer da de støter bort både vann og bakterier. De er svært lette å rengjøre.

Vi har former i flere forskjellige størrelser og med mange morsomme motiv. Her finner du blant annet kakeformer, brownieformer, former av tall, og flere forskjellige blomstermotiv og hjerter.

Silikonformer