Kakestempler

Det spiller ingen rolle hvor gammel du er; kaker fascinerer og tilfredsstiller alle aldre. De fleste har nok minner fra da man som liten satt og gnagde på en eller annen kake. Hvordan man finslipte kunsten å spise en slags kake, uten å sluke kaken hel med en gang. Man nøt kaken sin fullt ut.

Tenk da på om man som liten kunne få en kake med en tekst eller et motiv som man kunne bestemme helt selv. Da hadde man kunne tatt kakespisingen til et helt nytt nivå. Kort sagt - revolusjonere barndommen. Denne gaven kan vi nå gi til dagens generasjoner som vokser opp med kaker, ved å ta i bruk kakestempler. Dessuten kan vi selv ta igjen for alle kjedelige, motivløse kaker vi selv har blitt tvunget til å spise i hele vårt liv. Med et kakestempel setter man enkelt og greit sin egen vri på kakene.

Bakeren og Kokken har kakestempler som setter et personlig og morsomt preg på kakene dine. Vi brenner for at baking skal være så morsomt som mulig, og med våre kakestempler blir det morsommere for både store og små.

Kakestempler