Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Få i deg mest mulig av vitaminer

Juicebarer er mer populære enn noensinne, men med det riktige utstyret kan du presse dine favorittdrikkevarer hjemme på kjøkkenet – lavt pris, raskt og enkelt. En smoothie passer bra til frokost eller som snack etter trening mens en juice kan pigge opp når du er fysen og vil ha noe søtt. Forskjellen mellom en juice og en smoothie er oftest fibrene. Når du gjør en smoothie blender du frukt og grønnsaker hele hvilket gjør at fibrene beveres. Du blir forsyntere og får i deg mere næring mens en juice hverken inneholder skall eller fruktkjøtt. Nedenfor har vi samlet tips och produkter som hjelper deg å holde deg frisk!

HVA SKAL JEG VELGE?

Slowjuicer

En slowjuicer presser sakte ut væsken ur frukten eller grønnsaken gjennom et filter med en hastighet på omtrent 40 – 90 omdreininger i minuttet. Takket være denne skånsomme utvinningsmetoden får du en klar juice uten så mye skum. På grunn av det lave omdreiningsantallet er en slowjuicer mye stillere enn en råsaftsentrifuge. Derimot tar det lenger tid å utvinne samme mengde juice. Fordi at juiceutvinningen er så skånsom inneholder den ferdige juicen mindre oksygen. Dette gjør at den holder seg bedre i kjøleskapet. Pressemetoden gir også meget lite skum og en klarere juice.

I slowjuiceren passer det best å ha i myke frukter og grønnsaker, men det går selvfølgelig også bra å putte i bladgrønnsaker, urter og mellomharde frukter som epler. En sterkere modell kan også klare harde grønnsaker som gulrot og rødbeter.

Anvend gjerne fruktmassen som blir over til grønnsakskaker, falafels eller kaker!

Råsaftssentrifuge

Med en råsaftsentrifuge får du mye mere styrke og også mulighet å gjøre juice av både grønnsaker og hardere frukter som eple og pærer. Maskinen utvinner juicen gjennom å slynga frukten mot et mye fint rivjern med en utrolig høy hastighet, ca 10 000 – 20 000 omdreininger i minuttet. På grunn av den høye hastigheten opptar juicen en hel del oksygen og har derfor vanskligere å holde igjen næringen når den står lang tid og kjøles. Juicen blir ikke heller like klar fordi at bittesmå biter av fruktkjøttet iblant følger med, hvilket gjør juicen litt grumsete. Dette er selvfølgelig avhengig av hvilken frukt eller grønnsak du anvender.

Anvend fibermassen som blir over til å lage grønnsakskaker eller gulrotskake!

Det blir bare mer og mer populært å ha fokus på næring og helse. Boostende juicer, probiotika for tarmhelsen og mat som er bra for immunforsvaret. Her deler vi med oss av tre næringsrike oppskrifter!

Ingefærshot

En ingefærshot om dagen sies at det gjør susen for fordøyelsen og motvirker forkjølelse. Det liker vi! Denne oppskriften gir deg en en halvliter ferdig drikke og holder i ca 1-2 uker i kjøleskapet.

  • 200 g fersk ingefær
  • 2 sitroner
  • 5 dl vann
  • 2 ts honning

Sånn gjør du:

  1. Skrell ingefæren og finriv den. Halver og press saften ut av sitronene.
  2. Legg ingefæren og vann i en kasserolle og varm opp på lav varme, det får ikke bli over 60°.
  3. Ta bort kasserollen fra platen og tilsett sitronsaft og honning.
  4. La det stå i ca 20 minutter. Sil ut blandingen i en flaske.

 

Gurkemeie- og ingefærshot

En shot fylt med vitaminer og antioxidanter!

  • 50 g fersk gurkemeie, skrubbet og i biter
  • 250 g fersk ingefær, skrelt og i biter
  • 2 sitroner, presset saft
  • 3 appelsiner, presset saft (eller blodappelsin, grapefrukt eller valgfri sitrusfrukt)
  • ev vann

Sånn gjør du:

  1. Legg alle ingrediensene i en råsaftsentrifug og press ut juicen fra ingrediensene (det går også å gjøre det med en stavmikser, da mikser du noen minutter og siler gjennom en fin sil). Spe eventuelt med litt vann om du synes den er for sterk.
  2. Hell opp i en flaske og oppbevar den i kjøleskapet, der holder den seg fin i minst 7 dager. Rør i den før du drikker.

Oppfriskende frukt- og grønnsaksjuice, 2 porsjoner

  • 2 store rødbeter (400 g) i grova biter
  • 2 ansede selleristilker (200 g)
  • 130 g mangoldblad
  • 2 stora grønne epler (400 g) i grove biter
  • 2 1/2 dl blad fra bladpersille
  • 1 mellomstor sitron (140 g) i båter
  • 20 g skrellet, fersk ingefær

Gjør slik: Kjør ingrediensene gjennom en råsaftsentrifuge ned i en kanne. Rør om og server direkte.

TIPS! Råsaftsentrifugen gir en fiberrik og sunn juice. Server den direkte for å gjøre det meste av alle næringsstoffer fra fruktene og grønnsakene.

Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 22:00, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40