Pakk sekken og kle deg varmt - nå er det klart for en herlig utflukt med Emilia! Maten smaker jo alltid
bedre ute i frisk luft, så her har vi samlet produkter som passer perfekt når du skal lage mat utendørs.
Emilia Nilsson deler også med seg sine beste tips for en vellykket utflukt, pluss fire herlige oppskrifter,
inkludert Muurikkas "picnic in a bag" og et vaffeljern for åpen ild!
Forberedelser er nøkkelen til en vellykket og morsom utflukt. Å dra ut med familien og lage mat over åpen ild skal være en koselig opplevelse! Jeg forbereder mye på forhånd. Alt som kan legges i mattermosen er perfekt å ta med på turen der du ikke har planer om å lage et bål! Da er det enkelt å sette seg ned og spise med en gang, for eksempel på en skitur!
Varme smørbrød er en genial idé som kan varieres i det uendelige! Kanskje du har noen rester som du kan bruke, en grillet kylling eller en god tomatsaus? Eller bare lag en vegetarisk variant med en god pesto. Her finner du oppskriften på en herlig sandwich som både store og små vil elske - Grilled cheese med hvitløk og persille!
Noen gode ting å pakke med seg: Husholdningspapir og søppelposer for oppvask; du vil ikke ha skitt og søl i sekken! En flaske med varmt vann er perfekt for å holde maten varm i sekken når det er kaldt ute. Det er også praktisk for rask oppvask og håndvask!
8 porsjoner
Du trenger:
Urtesaus:
Slik gjør du:
4 porsjoner
Du trenger:
Slik gjør du:
Du trenger:
12 stykker
Slik gjør du:
Tips! Hell røren i en termos, men ikke fyll den helt opp – bare til halvparten. Dette er fordi røren vil heve, og det kan skape for mye trykk i termosen hvis den er helt full.
6 porsjoner
Mammas knasende sjokoladesaus:
Varm sjokolade:
Slik gjør du: