Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
valrhona.png

Valrhona sjokolade

For noen mennesker finnes det tre typer sjokolade: Mørk, hvit og melkesjokolade. For dessertkokkene hos Valrhona fins det flere tusen. Siden virksomheten ble grunnlagt, har de eksperimentert med, perfeksjonert og fremelsket en rekke gjennomtenkte sjokolader som passer til enhver smak, anledning og kake.

Skapergleden bak Valrhona 

Til småkaker med store, karamellaktige sjokolade-chunks anbefaler vi Andoa Lait i dråper som kun er å helle i deigen. For en intens kraftig brownie er det kanskje Abinao som skal brukes. Den gir både bitterhet og eleganse til kaken. Hvis du lager en ganache til bringebærkaken er vaniljesmaken fra Hvit Ivoire helt perfekt.

"Hvorfor ikke putte kakaonibs i Guanja-sjokoladen og skape et perfekt motspill mellom fruktvarme og kaffetørrhet? Og skal det litt mer kakaosmør i Caraque for å få den til å smelte enda bedre på tungen? Det er sikkert den slags spørsmål kokker og amatører har stil hverandre i Valrhonas hovedkontor i Tain L´Hermitage i Frankrike. utover å ha profesjonelle ansatte, tilbyr virksomheten kurs for nysjerrige søtmunner i L´Ecole du Grand Chocolat - Skolen for fantastisk sjokolade. Mon tro om det ikke også er de utenforståendes input og skapergleden i siste instans som er forklaringen på det store utvalget?

Les mer

Bærekraftige produkter smaker godt 

Oppskrifter er en ting, men det viktigste for at smaken er iorden er selvfølgelig råvaren. Med den erkjennelse i bakhodet har Valrhona - som et av få sjokoladeprodusenter, deres egne plantasjer. Her fokuseres det på to ting. Å utvikle de mest raffinerte smaker du kan finne. Men i like stor grad fremavle dempå en ytterst ansvarlig måte. Plantasjearbeiderne skal ha en fair lønn og dyrkingen skal inngå i et naturlig økosystem.

På farmen Loma Soravento i den Dominikanske Republikk dyrkes det eksempelvis en blanding av to sorter med stor forsikrighet. Den utrydningstruede criollo og den robuste forastero. Resultatet kan blant annet oppleves i sjokoladen Caraque, som smaker bittert og varm, blomstret og nøtteaktig på samme tid.

På den måten blander man fantastiske smaker, nysjerrighet og sansvarlighet sammen i Valrhonas univers.

Skjule ekstra tekst
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker