Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

VEIEN TIL HJERTET GÅR VIA MAGEN

Sprudlende kjærlighet og lykkerus. Valentinsdagen er den perfekte anledningen til å vise litt ekstra
takknemlighet til noen du er glad i. Lurer du på hvordan du kan skape en koselig atmosfære
under middagen? Hva du skal lage? Eller kanskje du trenger gaveinspirasjon?
Ta det helt med ro – svarene finner du her! ❤️

Hva med å feire valentinsdagen med et brett fylt med smaksrike oster, kremete eggerøre, delikat charcuterie og frisk frukt? Skap stemning med et vakkert dekket bord, tente stearinlys og et glass vin. Ta det med ro, nyt hver eneste bit og gjør måltidet til et minneverdig øyeblikk. Hvis du ønsker noe mer fyldig til den romantiske middagen, kan du prøve denne oppskriften på hvitløksstekte reker. 

Hvitløksstekte reker

Ingredienser:

  • 200 g pillede reker
  • 1 dl olivenolje
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ ts paprikapulver
  • 1 krm cayennepepper
  • 1 krm salt
  • 1 ss finhakket persille

Slik gjør du:

  1. Skjær hvitløken i tynne skiver.
  2. Varm opp oljen i en panne på middels varme.
  3. Tilsett hvitløk, paprikapulver, cayennepepper og salt. La det småkoke i ett minutt.
  4. Ha i rekene og persillen, varm opp og ta pannen av varmen.
  5. Server straks.

Gi en utsøkt gave

En spiselig gave med et romantisk preg er den perfekte måten å vise din kjærlighet på. 
En vakkert innpakket konfekteske, et glass marmelade eller en eksklusiv sjokolade.
Legg til et håndskrevet kort eller et lite hjerte som symbol på din omtanke.

OPSKRIFT

Ricotta pasta med soyabønner

En kremet og smakfull pastarett med ricotta, soyabønner og sitron.

De trenger:

2 porsjoner

  • 250 g tagliatelle
  • 1 ss olje
  • 1 ss salt
  • 125 g soyabønner, frosne
  • 75 g bladspinat, fersk
  • 3 små vårløker
  • 1 sitron
  • 250 g ricotta
  • 1 ss honning
  • salt
  • svart pepper

Topping

  • fersk basilikum
  • pinjekjerner
  • flytende honning
  • chiliflak
  • flaksalt
  • sitron

Slik gjør du:

  1. Legg frosne soyabønner i en bolle.
  2. Finhakk løk og spinat.
  3. Riv skallet av sitronen.
  4. Kok pastaen, med olje og salt, etter anvisningen på pakken.
  5. Ta 1 dl kokende pastavann og hell over bønnene.
  6. Sil pastaen og sett til side mens du lager sausen.
  7. Hell olje i en kasserolle og sett på middels varme. Tilsett løk, spinat og sitron. Stek i noen minutter.
  8. Tilsett bønnene med vann og rør. La småkoke i noen minutter.
  9. Tilsett ricotta, honning, svart pepper og salt. Rør og smak til. Tilsett mer salt om nødvendig.
  10. Vend pastaen i og rør godt. Topp med fersk basilikum, pinjekjerner, honning og krydder.

Enkelt og godt!

Mørk og lys sjokolademousse med hasselnøttkrokan

Hva sier du om en luftig og kremet to-lags sjokolademousse servert med en smakfull og knasende
hasselnøttkrokan? Velg din favorittsjokolade og inviter noen du liker. Det går fint å bytte ut hasselnøttene
med andre nøtter. Moussen kan tilberedes i god tid og oppbevares i fryseren frem til servering.

Du trenger:

6-7 hjerter

Lag 1

  • 100 g mørk sjokolade, min 55%
  • 1 3/4 dl fløte

Lag 2

  • 100 g lys sjokolade, ca. 35 %
  • 1½ dl fløte

Hasselnøttkrokan

  • 1 dl sukker
  • 1 dl hasselnøtter

Slik gjør du:

Lag 1

  1. Finhakk sjokoladen og ha i en bolle sammen med 3/4 dl fløte. Smelt forsiktig i mikrobølgeovnen, rør forsiktig og avkjøl litt.
  2. Visp fløten lett, til den akkurat begynner å få litt volum, men fortsatt er rennende.
  3. Vend inn kremen med en slikkepott og bland til du har en jevn krem.
  4. Fordel røren i formen og bank den forsiktig mot bordet for å ta bort luftbobler. Sett i fryseren og la den stivne i ca. 3 timer.

Lag 2

  1. Finhakk sjokoladen og ha i en bolle sammen med ½ dl fløte. Smelt forsiktig i mikrobølgeovnen, rør forsiktig og avkjøl litt.
  2. Visp fløten lett, til den akkurat begynner å få litt volum, men fortsatt er rennende.
  3. Vend inn kremen med en slikkepott og bland til du har en jevn krem.
  4. Fordel røren oppå den mørke sjokoladen i formene og jevn til. Sett i fryseren og la den stivne i minst 3 timer.

Krokan

  1. Finhakk nøttene.
  2. Hell sukker i en stekepanne og sett på middels varme. Når sukkeret har smeltet, ta pannen av varmen og bland inn nøttene.
  3. Rør godt og hell deretter blandingen over på et brett med bakepapir, flat ut og avkjøl.

Servering

  1. Ta formen ut av fryseren og vend ut hvert sjokolademoussehjerte på en tallerken.
  2. La moussen tine i 10 minutter og dryss deretter over hasselnøttkrokan og eventuelle bær.

Enkelt og godt!

INSPIRASJON

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker