Hva gir desserten den sprø overflaten, kan gratinere skinken, fikse den brente kanelen i drinken og tenne lysene på kjøkkenbordet når maten er klar? Vi snakker selvfølgelig om gassbrenneren, og enda mer spesifikt - om Sievert. For det er ikke alle produkter som har gode anmeldelser fra både profesjonelle kokker og nybegynnere på kjøkkenet. Men her skiller Sievert seg ut fra mengden. Selskapet, som er svensk, har røtter som strekker seg helt tilbake til 1882.
For noen kan det virke litt tungvint å bruke en gassbrenner. "Er det virkelig trygt?" Kanskje har du hørt om brennere der håndtaket smelter. Eller testet en variant der man må brenne "i en hel evighet" før maten når ønsket resultat. Svaret er så enkelt at det kan høres latterlig ut. Men når det kommer til gassbrennere erkvalitetSure! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Norwegian.A & O.
En brenner av høy standard er alltid sikker å bruke. Det samme gjelder effekten. Med en gassbrenner fra Sievert kan du stole på å effektivt kunnekaramelliseredesserten, griljere maten og flambere drinken. Nylig ble Sieverts utnevntHandyjettil "Beste Valg" i kategorien gassbrennere da Testet.no gjorde sin årlige undersøkelse (2023).
Klikk på "alle produkter" for å utforske Sieverts sortiment direkte. "Inspirasjon" for å lære mer om bar- og matlaging med håndbrenner. Under "personalets tips" hjelper vi deg med å komme i gang med din gassbrenner.
)
)
Proffene snakker varmt om Sieverts gassbrennere
Slik sierMesterkokken JohannesØrnemarkOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Norwegian.
PERSONALET VEILEDER
Slik sier Petterom sin Powerjet håndbrenner fra Sievert!
KOM I GANG MED HÅNDBREMS
Det er enkelt å bruke en brenner på kjøkkenet. Enklere enn å si "seks-laks-i-en-lakseske". På Sieverts"
Powerjet ogHandyjetSkruv på gassen til det tar imot. Trykk på knappen for å sette i gang.
Vil du justere flammen, gjør du det. Når du er ferdig, slipper du bare knappen. Dette er, som nevnt tidligere,
svært effektive gassbrennere så du kan være sikker på å bli raskt ferdig og briljere med det gode resultatet.
Hva skal du bruke en gassbrenner til?
)
)
RECEPT
Eldet laks - det sier man ikke nei til!
Sure! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Norwegian.år på bare ett par sekunder meden bra brenner.
Nigiri - laks, tunfisk & avokado
4 pers
3 dl sushiris
3 dl vann
1/2 dl riseddik
1/2 dl sukker
100 g fisk av god kvalitet eks. rå laks eller tunfisk
2 avokado
1-2 noriark
Wasabi
Lys soyasaus
Chilimajones
Gjør slik
Begynn med å koke risen i god tid (følg instruksjonene på pakken). La den avkjøle.
Skjær fisken med skarp kniv - tynne skiver.
Gjør det samme med avokadoen.
Klipp noriarket i ønsket bredde.
Form riset rektangulært i fuktige hender.
Ønsker du hete - spre et tynt lag med wasabi før du legger på en tynn skive fisk/avokado. Om du vil - fest fisken/avokadoen med et stykke nori. Fukt litt på arket for å få det til å feste.
For å få frem ytterligere smaker i fisken - brenn av med din gassbrenner til ønsket overflate!
Server sushien med soyasaus, wasabi og chilimajones.
Tips & triks
Sure! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Norwegian.det kreves veldig høye temperaturernår du skal sotne din råvare. Det løser du enkelt med PowerjetOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Norwegian.Deretter kan du eksperimentere med hvilken avstand som er best mellom det som skal tilberedes og håndbrenneren. Det varierer mellomolikeråvarer.Men kul å eksperimentere seg frem for å finne riktig og få frem tekstur og heve smakene.
Generelt sett gir en brenning på nært hold en tynn overflate med mye smak og kraftig farge. Mens det motsatte gjelder om du iStativet holder brenneren en bit fra råvaren. Da tar det lengre tid å "tilberede", men varmen trenger dypere inn og en tykkere overflate skapes, og du får en veldig god konsistens.
)
)
Alkoholfri epledrikk med kanel & italiensk marengs
2 pers
Italiensk marengs
Eggehvite fra 2 egg
2 ss vann
1 dl sukker
Kanelzuckerlag
1/2 dl sukker
1/2 dl vann
2 ts kanel
1/2 sitron, saften
2 dl eplejuice
Gjør slik
Vi begynner med marengsen.
Kok opp vann og sukker i en kjele til det når 120 grader. Når det har nådd 110 grader, pisk eggehviten til et stivt skum.
Hell sukkerblandingen i en tynn stråle ned i skummet mens du visper med høy hastighet med en elektrisk visp. Visp til marengsen har blitt helt avkjølt.
Kok opp ingrediensene til kanel sukkerlaken i en kjele. La avkjøle.
Hell sitronsaft i 2 glass.
Fordel eplemosten i glassene for deretter å blande ned kanel sukkerlagen.
Legg forsiktig på den italienske marengsen og brenn av den med din gassbrenner.
)
)
Sievert
)