Ofyr

Ofyr

Ofyr

Utendørs - året rundt - privat og profesjonelt

OFYR er utformet for stunder av fellesskap. Konseptet ble først introdusert i Nederland i 2015 og selges nå i mer enn 80 land. Den opprinnelige tanken bak skapelsen av OFYR kom fra grunnleggerens ønske om å forvandle matlaging utendørs fra en ensom aktivitet til en felles. Enkelheten, allsidigheten og designen skaper sammen en helt ny måte å lage mat og omgås på utendørs. OFYRs allsidighet merkes gjennom alle de ulike tilberedningsmetodene som finnes. Alt fra å grille fersk røye eller steke hjemmelagde hamburgere på stekeplaten, lage risotto med woken, helgrille på grillspydene eller varme gløgg om vinteren. OFYR passer overalt og fungerer som et samlingspunkt året rundt. Det er ikke bare privatpersoner som elsker OFYR - restauranter, hoteller og konferansesentre bruker OFYR for å heve stemningen, komme nærmere gjestene og tilby en matopplevelse utenom det vanlige. Kokkene elsker dens allsidighet, og den fungerer like godt for et lite intimt arrangement som for store festivaler og andre begivenheter.

Ofyr