Nicolas vahé
)
Nicolas vahé
Hans navn erNicolas Vahe! Han ble født i Amiens i den nordlige delen av Frankrike. Er utdannet kokk og konditor ved "Pic Valence" - en fransk 3-stjerners Michelin-restaurant. Etter det utdannet som sjokolade-maker hos Daniel Giraud Valence - en verdenskjent sjokolade-maker - ofte feiret i Frankrike som den beste sjokolade-maker.
År 2000 kom han til Danmark og begynte å arbeide som konditor ved Falsled Kro på Fyn. Han tilbrakte de neste 3 årene på Fyn, hvoretter han ble tilbudt en jobb som konditor på Fakkelgården i Sør-Jylland.
I 2007 startet han sitt eget merke av spesialiteter, basert på sine egne oppskrifter. Med erfaringer fra sitt arbeidsliv som kokk, ga det ham en god forståelse for hva folk liker. Han liker å kombinere tradisjonelle oppskrifter med "det moderne kjøkken" og finne ny inspirasjon fra hele verden. Et nært samarbeid med råvareprodusenter i Frankrike og Italia gir en jevn høy kvalitet og god smak.
)