Gourmet
En enkel serie som passer inn i alle typer kjøkken. Her finnes et ergonomisk soft grip-håndtak som ligger komfortabelt i hånden, og den glidsikre foten gjør arbeidet lettere.
En enkel serie som passer inn i alle typer kjøkken. Her finnes et ergonomisk soft grip-håndtak som ligger komfortabelt i hånden, og den glidsikre foten gjør arbeidet lettere.
Takket være den høye kvaliteten og de skarpe raspene er den rustfrie Professional-serien et populært valg i flere kjøkken.
Behold den høye kvaliteten og den glidfrie foten, men legg til et preg av luksus med et håndtak i eksklusiv valnøtt!
Det kan være klurigt å finne riktig, så her kommer en liten rask forklaring på hva de ulike modellene er gode til!
Zester –For sitrusfrukter, parmesan, sjokolade og muskat.
Fint rivjern- For sitrusskall, hvitløk, parmesan, sjokolade, muskat og løk.
Medium toveis rivjern- For ost, sjokolade, løk, eple og gulrot.
Grovt rivjern– For pepperrot, parmesan, sjokolade, muskat og løk.
Ekstra grovt rivjern- For gulrot, eple, kål og potet.
Stjernerevjern– For sitronskall, parmesan, ingefær og hvitløk.
Stor høvel– For harde oster og sjokolade.
Krydderrivjern- For de større krydderne som kanel og muskat, men også ingefær og sitrusskall.
Microplanestartet egentlig med å lage trerasper til snekkere og tømmermenn. Men en dag i 1994 skulle en kanadisk husmor lage appelsinkake. Frustrert over sitt rivjern hentet hun i stedet mannens tre rasp og oppdaget at den var det perfekte rivjernet.
Et Microplane rivjern består av et stort antall små rakbladskarpe kanter som er etset i stedet for stanset som på tradisjonelle rivjern. Skjæret blir dermed utrolig skarpt og kan lage veldig fine snitt gjennom maten (eller treet) i stedet for å rive eller slite: En idé som er patentert av Microplane.
Alle Microplane-rivjern er laget for profesjonelt bruk og tåler selvfølgelig oppvaskmaskin.