Anova

Anova

Anova vil endre hvordan folk lager mat

I 2013 lanserte Anova den første prisvennlige sous vide-sirkulatoren designet for hjemme-kokken. I 2014 ble det lansert et nytt produkt med tilhørende app, noe som gjorde den til det første tilkoblede matlagingsproduktet, som dessuten er utrolig enkel å bruke.

Deres oppdrag er å forandre hvordan folk lager mat. Det har de gjort ved å skape kvalitetsprodukter som gir resultater på profesjonelt nivå – for kokker på alle nivåer. De tror at alle fortjener å lage mat som en proff, så de har fanget den teknikken som proffer har brukt i tiår - og konstruert den for hjemmekjøkkenet.

Matlaging er vitenskapen om å varme mat til ønsket temperatur. Den temperaturen må være nøyaktig for å kontinuerlig oppnå gode resultater. Med tradisjonelt matlagingsutstyr som ovn eller kokeplate er det umulig å nøyaktig kontrollere temperaturen. Din ovns temperatur kan variere med opptil 20 grader over eller under den innstilte temperaturen!

Sous Vide er en matlagingsmetode som gjør det mulig å regulere temperaturen med presisjon. Teknikken har vært brukt av profesjonelle i flere tiår, og fungerer ved å sirkulere oppvarmet vann i en beholder og tilberede maten ved den nøyaktig innstilte temperaturen. Det er bare 3 grader forskjell mellom at en stek er rare og mediumrare, så presisjon betyr perfeksjon. Denne enkle teknikken gjør at du slipper overkokt eller tørr mat og sikrer perfeksjon hver gang du lager mat!

TRE TRINN TIL PERFEKT RESULTAT

Feste til beholderen din

Bruk klemmen på din Anova Precision® Cooker for å feste Sous Viden til en beholder/gryte av valgfri størrelse fylt med vann

Legg maten din i en vakuumforpakket pose

Senke posen ned i vannet og klem den fast til siden av gryten/beholderen.

Bruk kontrollene på Sous Viden eller appen

Still inn tid og temperatur i Anova-appen eller med kontrollene som finnes på din Sous Vide.

Anova

I 2013 lanserte Anova den første prisvennlige sous vide-sirkulatoren designet for hjemmekokken. Deres oppdrag er å endre hvordan folk lager mat. Det har de gjort ved å skape kvalitetsprodukter som gir resultater på profesjonelt nivå – for kokker på alle nivåer. De tror at alle fortjener å lage mat som en proff.

Anova