Thanksgiving har sine røtter i amerikansk kultur, men i de senere årene har den fått stadig mer oppmerksomhet også her i Norden.
Selv om vi ikke deler nøyaktig samme historie, er Thanksgiving en flott anledning til å samles med sine nærmeste, ta en pause og reflektere over
hva vi er takknemlige for i livet. Når høstmørket senker seg, blir det enda viktigere å lage varmende mat og skape hyggelige stunder sammen.
Inviter gjestene dine til et festmåltid der sesongens råvarer står i sentrum – rotgrønnsaker, sopp, epler og den tradisjonelle kalkunen.
Nedenfor finner du deilige oppskrifter som vil hjelpe deg med å skape en kveld fylt med god mat, fellesskap og takknemlighet.
Du trenger:
Slik gjør du:
Du trenger:
Slik gjør du:
Du trenger:
Slik gjør du:
Du trenger:
Slik gjør du:
Du trenger:
Slik gjør du:
Gresskarpuré:
Brød:
Du trenger:
Paibunn:
Fyll:
Topping:
Slik gjør du:
Gresskarpuré:
Paibunn:
Fyll:
Topping: