Når Teakhaus utvikler sine produkter, har de fokus på flere nøkkelord: Matglede, lidenskap for matlaging og respekt for vår planet. Derfor bruker de 100% FSC®-sertifisert teak som er en tretype med egenskaper som gjør det opplagt å bruke på kjøkkenet. Når du handler fra Teakhaus, får du et skjærebrett som er praktisk, vakker og som fyller flere funksjoner. Den er god å skjære på eller å bruke som serveringsbrikke for ost, kjeks, kjøtt og oliver og andre delikatesser.
Hvordan vedlikeholder man et skjærebrett i tre?
Før du tar ditt nye skjærebrett i bruk, er det bra å smøre den inn i olje først. Det gjør du ved å smøre et tynt lag med olje med litt kjøkkenpapir. Bruk gjerne godkjent lin- eller parafinolje, men en nøytral matolje kan også brukes. La det virke i 15 minutter og tørk deretter all extra olje av. Vedlikehold skjærebrettet ved å gjenta prosessen et par ganger om året. Oppbevar det tørt og ha litt olje på tørre flekker, etterhvert som du oppdager dem.