Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Rustikk eleganse møter moderne stil – Staub og Buster + Punch i et unikt samarbeid

Staubs ikoniske gryter og stekepanner i støpejern har fått en ny dimensjon gjennom samarbeidet med Buster + Punch, der robust håndverk møter moderne design.
De solide metalldetaljene fra Buster + Punch fremhever det beste i Staubs tidløse kjøkkenredskaper og tilfører dem en elegant, industriell touch. Hvert produkt er ikke
bare et funksjonelt verktøy, men også en hyllest til gleden av å samle familie og venner rundt matbordet for å dele kulturelle og kulinariske opplevelser.

 

Enten du serverer en klassisk boeuf bourguignon eller en fyldig chiligryte, vil dette samarbeidet løfte matlagingsopplevelsen og sette en ny standard for stil og
kvalitet på kjøkkenet. Sammen skaper Staub og Buster + Punch fremtidens designikoner – som blir en like stor samtalestarter som det som serveres på bordet.
Denne unike kolleksjonen er et must for alle som verdsetter det beste innen både form og funksjon på kjøkkenet.

Designstudioet Buster + Punch ble grunnlagt i Øst-London i 2013, inspirert av Massimo Minales lidenskap for spesialbygde
motorsykler, som raskt ble en spesialist på raffinerte interiørdetaljer i solid metall og med patentert rifling.
Les mer om Buster & Punch här. 

Asiatisk gryte

4 porsjoner

Du trenger:

Saus:

  • 2 hvitløksfedd
  • 1 dl japansk soya
  • 2 ss honning
  • 1 ss hvetemel
  • 1 ts eplecidereddik
  • Svart pepper

Gryterett:

  • 450 g løvbiff
  • 1 ts salt
  • 1 klype svart pepper
  • 1 pak choy
  • 300 g gulrot (i skiver)
  • 80 g soyabønner
  • ½ kjøttbuljongterning
  • 2 vårløk
  • Olje og smør

Slik gjør du:

Saus:

  1. Finhakk hvitløk og bland sammen med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

Gryterett:

  1. Skjær løvbiff og pak choy i strimler.
  2. Skjær gulrøttene i tynne skiver.
  3. Varm opp olje og smør i gryten.
  4. Tilsett løvbiff, salt, pepper, og stek til kjøttet får farge.
  5. Ta ut kjøttet og legg det til side.
  6. Hell i olje og varm opp.
  7. Ha i pak choy, gulrøtter og soyabønner, fres kort og senk til middels varme.
  8. Strø over buljongterning og tilsett 1,5 dl vann. La det småkoke til grønnsakene er myke.
  9. Tilsett sausen og rør rundt.
  10. Tilsett løvbiffen, rør godt og varm opp.
  11. Topp med skivet vårløk og server med rødt ris.

Stekte druer

Du trenger:

  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 1 klase blå druer
  • Smør
  • Flaksalt
  • Svart pepper
  • 1 ss flytende honning

Slik gjør du:

  • Varm opp pannen til middels varme og smelt smøret.
  • Legg i brødskivene og stek til de har fått farge på begge sider, legg dem deretter på tallerkener.
  • Tilsett litt mer smør i pannen og la det smelte. Ha i druene, strø over salt og pepper.
  • Vend druene til de får en fin farge.
  • Legg druene på brødskivene og drypp over honning.
  • Server straks.

Staub Twisted

Støpejernsgryten Staub Twister er det perfekte valget for både matlaging og servering, med et vakkert 3D-relieffdesign på utsiden inspirert
av klassikerne fra midten av århundret. De sammenflettede linjene danner et geometrisk mønster som strekker seg mot kanten og fremheves
av den tofargede emaljeeffekten - et naturlig midtpunkt på bordet, perfekt til servering av gryteretter og andre deilige hovedretter.

En verden full av farge

Varemerket for kulinariske kunstnere

Ekte matglede er ikke bare en glede for smaksløkene. Den appellerer til alle sansene dine - helt fra tilberedningsfasen. Enten du vil gjenskape din bestemors velprøvde oppskrifter eller utvikle dine egne mesterverk, har STAUB det du trenger.

STAUBs produkter er den perfekte kombinasjonen av tradisjonelt håndverk og avansert teknologi. Prisbelønte restauranter over hele verden setter pris på den høye kvaliteten STAUB tilbyr, og bruker gjerne produktene deres på kjøkkenet.

Hvert eneste støpejernsprodukt - lokk, gryte, grillpanne, cocette - er laget i sin egen sandform og er unikt. Produksjonen foregår i hjertet av Frankrike. Med sine innovative oppfinnelser har STAUB optimalisert fordelene med støpejernsgryter og -panner, og skapt et produkt som fortsetter å imponere mennesker over hele verden.

Hemmeligheten bak det berømte lokket

Våre franske emaljerte støpejernsprodukter gjør hvert måltid minneverdig. Førsteklasses kvalitet kombinert med tradisjonelt håndverk. Våre kokotter har en unikt utformet dryppstruktur på innsiden av lokket som fungerer som en regnskogseffekt der fuktigheten stiger opp, kondenserer og drypper jevnt tilbake over maten. Resultatet? Utrolig saftige og smakfulle retter.

 

30-års garanti

STAUB tilbyr 30 års garanti på støpejernsprodukter til privatkunder. Garantien er gyldig fra kjøpsdatoen (kjøpsbevis kreves).

INSPIRASJON - LAG BRØD OG SORBET I GRYTEN DIN

Smakfullt og eltefritt brød med rug og frø

Du trenger

  • 300g hvetemel
  • 300g rugmel siktet
  • 30g linfrø
  • 50g gresskarkjerner
  • 50g sesamfrø
  • 5-6g tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 5 dl kaldt vann
  • Staub gryte

Gjør slik

  1. Bruk stavmikser eller foodprosessor og finhakk gresskarkjerner, sesamfrø og linfrø.
  2. Bland hvetemel, rugmel, salt, tørrgjær og de hakkede frøene. Tilsett så vannet og rør til en klissete deig. Dekk deigen med folie og la den stå minimum 10 inntil 20 timer.
  3. Hvelv deigen over på en melet benk og brett ett par ganger inn mot midten. Ha så mel i bunnen av bollen den har hevet i, og la den etterheve i bollen med bretten opp. La deigen etterheve i 2 timer.
  4. Når det er igjen en halvtime til deigen er ferdig hevet setter du staub-gryten med lokk, i kald ovn og skrur stekeovnen på 250 grader.
  5. Ta gryten ut av ovnen (husk grytekluter) og hvelv deigen med bretten ned opp i gryta. Sett på lokket og sett gryten inn i stekeovnen og stek i 30-35 minutter. Ta av lokket og skru temperaturen ned til 200-210 grader i ytterligere 15 minutter.
  6. Avkjøles på rist og oppbevares i papir eller linpose for sprø skorpe, dag etter dag.

 

Forfriskende sitronsorbet med mynte

Du trenger

  • 2 dl vann
  • 3 dl sukker
  • 3,5 dl sitronsaft
  • 3 myntekvaster
  • 2 eggehviter
  • 1 stor bolle eller bakk til å ha staub-gryten i
  • 3-4 kg isbiter
  • 5-7 dl grovt havsalt

 

Gjør slik

  1. Kok opp vann og sukker til sukkeret er oppløst. Tilsett mynten under oppkok og ha i sitronsaften. Avkjøl.
  2. Pisk 2 eggehviter så godt som stivt og vend inn i den avkjølte væsken.
  3. Sett støpjernsgryta i en bolle eller bakk som har plass til å romme gryten pluss is/salt.
    Dekk sidene av støpjernsgryta lagvis. Start med is, så et tynt lag med salt. Gjenta til du er så langt opp du kommer på gryta. Avslutt med is.
  4. Ha i smeten med sorbet i støpjernsgryta. Ha på lokket og dekk lokket med is og salt. Obs. Ikke bruk for mye salt opp langs siden eller på lokket slik at det er fare for at det havner i gryta.
  5. Hvert 15. minutt rører du i sorbeten slik at det blir en jevn masse. Gjenta til isen har blitt fast. Pisk gjerne et par av gangene med ballongvisp for å sikre deg en jevn, glatt sorbet. Server!
  6. Er det en skikkelig voksendessert kan du servere i cocktailglass med 4 cl vodka over sorbeten.
Staub-logo.png

Staub

Staub ble grunnlagt i 1974 i Alsace, av Francis Staub. Alsaceregionen i østre Frankrike er kjent for sin berømte og utsøkte matlagningskunst og støpeindustri, noe som går hånd i hånd for Staubs produktutvikling.

Storken i Staubs logo er et symbol for Alsace. Staubs støpejernprodukter produseres i Frankrike. Staub blir brukt av en rekke verdensberømte kokker, blant annet Paul Bocuse som elsker Staubs produkter. 

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker