Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Sommeren er en tid for avslapning, solskinn og nytelse. Hva er vel bedre enn å sitte i skyggen med en kjølig drink i hånden mens solen skinner fra en knallblå himmel?
Sommerdrinker er en deilig kombinasjon av friske smaker og forfriskende ingredienser som tar hver solskinnsdag til et nytt nivå. Nedenfor deler vi våre beste tips og
sommerlige oppskrifter på kjølige drinker.

 

Våre beste drinktips

Is
Sommerdrinker skal være avkjølende og derfor godt nedkjølt. Ha fryseren fylt med isbiter, eller skaff deg en praktisk isbitmaskin. En kraftig blender og is er det perfekte grunnlaget for å lage kjølte slush-drinker med uendelige muligheter. Frys ned bær og bruk dem som et kjølende element, eller fyll isbitene med ulike urter, blomster, bær og frukt.

I sesong
Benytt anledningen til å plukke spiselige planter, bær og frukt i sesongen. Smaksett drinker med urtemos, og heng en nyplukket kirsebærkvist på glasset for en vakker og smakfull opplevelse.

Det visuelle
Det sies at vi spiser med øynene, så det sier seg selv at vi også liker visuelt tiltalende drinker. Velg vakre glass som matcher drinken, dekorer med omhu, og velg sugerør i glass som kombinerer dekorasjon med funksjon.

Cocktailpinner
En enkel og festlig måte å løfte en sommerdrink på er å bruke cocktailpinner eller lignende for å sette smak på drinken. Hva er vel mer luksuriøst enn en drink med jordbær på sugerør?

Rabarbercello Spritz

En deilig rosa, kjølende og boblende spritz med syrlig rabarbra og Limoncello.

Du trenger:

Is
6 cl Limoncello
2 cl rabarbrasirup
12 cl musserende rosévin
Rabarbra

Rabarbra sirup:

150 g rabarbra
1½ dl sukker
2 ss vann

Slik gjør du:

1. Bruk en kniv til å skjære en cm bred stripe langs rabarbrastilken.
2. Legg strimlen i et glass med isvann slik at den trekker seg sammen til en spiral.
3. Rist Limoncello og rabarbrasirupen kald med is.
4. Sil over i glass og fyll opp med musserende vin, gjerne rosévin.
5. Topp drinken med en rabarbraspiral.

Rabarbrasirup:

1. Skyll og finhakk rabarbraen.
2. Legg i en kjele sammen med sukker og vann.
3. La det småkoke til rabarbraen er myk, ca. 10 minutter. Rør av og til.
4. Press gjennom en finmasket sil til du har en helt glatt sirup.
5. Hell sirupen over i en kanne og la den avkjøles.

BASIL STRAWBERRY CRUSH

Oppskrift for to. En forfriskende sommerdrink som kombinerer friskheten fra jordbær og basilikum
med et søtt innslag av bringebærsirup og et syrlig hint av sitronsaft.

Du trenger:

Is
200 g jordbær
8 cl gin
4 cl bringebærsirup
4 cl sitronsaft
Jordbær og basilikum til pynt

Bringebærsirup:

150 g bringebær
1½ dl sukker
2 ss vann

Slik gjør du:

1. Ha jordbær, gin, bringebærsirup, sitronsaft og isbiter i en blender.
2. Blend til en slush.
3. Hell opp i glass og topp med et jordbær og basilikum.
4. Server umiddelbart!

Bringebærsirup:

1. Ha bringebær i en kjele sammen med sukker og vann.
2. La det småkoke i 3 minutter. Rør av og til.
3. Press gjennom en finmasket sil til du har en helt glatt sirup.
4. Hell sirupen over i en kanne og la den avkjøles.

TROPICAL PASSION PUNCH

Oppskrift til to glass. En eksotisk drink som kombinerer den fyldige smaken av mørk rom
med tropiske toner av pasjonsfrukt og ananas, avrundet med et syrlig hint av limesaft.

Du trenger:

4 cl mørk rom
4 cl Passoã (pasjonsfruktlikør)
2 cl limejuice
10 cl ananasjuice

Kokoskrem:

2 dl kokoskrem
½ dl sukker

Gjør som følger:

1. Hell alle ingrediensene i en shaker og tilsett isbiter.
2. Rist til den er kald og sil over i to glass med en stor isbit i hvert glass.
3. Topp med kokoskrem.

Kokoskrem:

1. Velg en kokoskrem med så høyt fettinnhold som mulig.
2. Bland kokoskrem og sukker i en kjele. Kok opp under omrøring til sukkeret smelter, hell over i en kanne og sett i kjøleskapet for å kjøle seg helt ned.
3. Hell kokosblandingen i en sifon, fyll på, rist og la stå i romtemperatur mens du mikser drikken.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker