Matinspirasjon fra østen er stor akkurat nå! Ramen – den japanske nudelsuppen, fullpakket med umami – har
blitt stadig mer populær. Suppen serveres sammen med en mengde forskjellige ingredienser og spises hovedsakelig
med spisepinner. Kun buljongen spises med skje, med mindre du ønsker å drikke den direkte fra bollen. Christine tilbyr
ramen med kyllingbuljong, strimlet svinekjøtt og chiliolje, toppet med, blant annet, mais, shiitake-sopp og vårløk.
Kanskje den mest spennende delen av retten er alt det du kan drysse oppå den. Bruk akkurat det du vil, men her er noen tips om vanlige toppinger, for litt inspirasjon!
Du trenger
4 porsjoner
Gjør slik:
4 porsjoner
Kyllingbuljong
Chasu, rimmet sideflesk
Chiliolje
Toppings for ramen
Tips! Vill du ikke lage chasu (sideflesk), kan du bruke kjøttet fra kyllingen istenefor og toppe ramen med det.
Kyllingbuljong
Chasu
Chiliolje
Ramen-topping
Sammensetning