Tortillabröd

Tortillabrød

16

brød

Luftige og myke brød som passer perfekt til tacos og andre meksikanske retter – enkle å lage med få ingredienser.

Du trenger: 

  • 250 g hvetemel

  • 0,5 ts salt

  • 50 g olivenolje

  • 1–1,5 dl vann (ca. 100–110 g)

Slik gjør du

  1. Bland hvetemel og salt. Tilsett deretter olivenolje og vann litt etter litt, og kna deigen til den er myk og smidig – den skal ikke være klissete.

  2. Legg deigen på et melet underlag, del den i 16 biter à ca. 25 g, trill til boller og la hvile under et kjøkkenhåndkle i 10 minutter.

  3. Kjevle ut hver bolle til en tynn sirkel og stek i olivenolje på begge sider til de får fin farge.

  4. Pakk brødene inn i et kjøkkenhåndkle så de holder seg myke mens du forbereder fyllet.