Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Hva bruker proffene hjemme?

Hvilke verktøy bruker kokkene på kjøkkenet hjemme? Når kokkefrakken henges opp for dagen og middag
med venner skal lages, hva slags dingser tas frem? Scroll ned for å se kokkenes favorittprodukter!

THOMAS SJÖGREN VELGER SCANPAN

Thomas Sjögren er stjerneskuddet som vant Kokkenes kamp i 2018 og Årets kokk i 2015. I begge konkurransene ble han tidenes yngste vinner. Tidligere har Thomas vært medlem av det svenske Juniorkokklandslaget, og var med på å vinne sølv både i det Nordiske Mesterskapet og i Culinary World Cup.

FRIDA RONGE VELGER YAXELL

Frida Ronge var tidligere kjøkkensjef på restaurant vRÅ i Gøteborg og er i dag kulinarisk leder for de anerkjente restaurantene TAK og UNN på hotell At Six i Stockholm. I 2013 mottok hun prisen Årets Rising Star, der hun ble anerkjent for sine gastronomiske kvaliteter og lederegenskaper.

JENS DOLK VELGER RIEDEL

Jens Dolk er restauratør og vinekspert som har jobbet med mat og drikke det meste av sitt liv. Han er ofte å se på TV og i magasiner, hvor han deler sin solide vinkunnskap. I 2011 laget Jens «Mitt Kök Sverigeresan» sammen med Tommy Myllymäki for å promotere lokalt dyrket, lokalprodusert svensk mat. I tillegg til det, har Jens skrevet seks bøker om vin og mat.

LOUISE JOHANSSON VELGER ZASSENHAUS

Louise Johansson vant den første runden av Sveriges Mesterkokk i 2011 og har siden jobbet med mat. I tillegg til å drive bloggen, Taste by Louise, har hun skrevet flere kokebøker, laget mat på tv, utdannet seg til sommelier og jobbet på fine restauranter som Salt & Sill og Upperhouse. I dag jobber Louise som matstylist for ICA reklamene.

SEBASTIAN GIBRAND VELGER GLOBAL

Sebastian Gibrand er en ekte konkurransekokk med meritter fra flere profesjonelle konkurranser. Han har vært leder for det svenske kokkelandslaget og fikk æren av å representere Sverige i Bocuse d'Or, hvor han vant sølv i 2019. Samme år var han også vinneren av TV-programmet Kokkenes Kamp. I 2019 hadde han også æren av å lage den prestisjetunge Nobelmiddagen.

BARTENDERENS VALG: COCKTAIL CLUB

Ideen bak Cocktail Club kommer fra Norge og personer med bakgrunn fra drikkevarebransjen. Alle produktene er utviklet i tett samarbeid med dyktige mixologer og bartendere. Det er lagt stor vekt på detaljene for å sikre at produktene passer både for amatører og profesjonelle. Her finner du alt fra shakere og siler til cocktailskjeer, blandeglass og isbøtter. I tillegg har Cocktail Club utviklet en app som inneholder gode drinkoppskrifter og videoer som demonstrerer redskapene.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker