Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Feir den internasjonale popkorndagen!

Popkorn kan lages på mange forskjellige sett - på komfyren, på grillen, i mikroen, i popkornmaskinen
eller i en festlig popkornvogn! Hvis du er en som liker denne klassiske snacksen, er 19/1 en virkelig
fin dag å feire – den internasjonale popkorndagen! Vi feirer med fine tilbud og oppskrifter!

OPPSKRIFTER

Popkorn med smak

Hvor godt er det ikke med varmt nypoppet popkorn? Noe som gjør det enda bedre
er å smaksette det. Her er mine favoritter som garantert vil imponere.

Mørk sjokolade og havsalt

Ha popkornet i olivenolje mens du smelter sjokoladen. Tilsett en skvett olivenolje i sjokoladen. Hell over den varme sjokoladen, tilsett havsalt og bland godt.

Fennikel og chili

Bruk chiliolje når du skal tilberede popkorn. Tilsett fennikelfrø mens popkornet er varmt. For litt ekstra smak kan du strø over litt ekstra chiliflak.

Parmesan

Lag popkorn i en kjele. Smelt 50 gram smør i en annen kjele. Bland smør og popkorn og en stor håndfull parmesanost. Nam!

Kokos og karamell popkorn

Lag popkornet med kokosolje i en kjele. Hell 1 dl sirup, 1 1/2 dl sukker og 1 ss kokosolje i en annen kjele. Kok opp og kok i 3-4 minutter eller til det har begynt å tykne. Ta av varmen og bland inn 1/2 ts bikarbonat, hell raskt over popkornet og bland. Legg popkornet på et bakepapir og la det avkjøles.

Popkorn og nøttecrisp

Du trenger:

  •      45 g saltet, poppet popkorn
  •      150 g ristede og saltede macadamianøtter, hakkede
  •      160 g ristede og saltede peanøtter, hakkede
  •      80 g ristede kokosflak
  •      450 g honning

Fremgangsmåte:

  1. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  2. Bland popkorn, nøtter og kokosflak i en bolle. Legg honningen i en stekepanne og kok opp på middels varme. Skru ned varmen og la honningen småkoke i ca 5 minutter eller til den begynner å karamellisere (følg med, så fort honningen begynner å karamellisere, brenner den seg lett).
  3. Hell den varme honningen over popkornblandingen og bland raskt. Bruk en slikkepott til å skrape ut og fordele blandingen på platen. Dekk med bakepapir og kjevle ut massen. Fjern det øverste bakepapiret og la det avkjøles. Kutt eller del i biter.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker