Popkorn kan lages på mange forskjellige sett - på komfyren, på grillen, i mikroen, i popkornmaskinen
eller i en festlig popkornvogn! Hvis du er en som liker denne klassiske snacksen, er 19/1 en virkelig
fin dag å feire – den internasjonale popkorndagen! Vi feirer med fine tilbud og oppskrifter!
Hvor godt er det ikke med varmt nypoppet popkorn? Noe som gjør det enda bedre
er å smaksette det. Her er mine favoritter som garantert vil imponere.
Ha popkornet i olivenolje mens du smelter sjokoladen. Tilsett en skvett olivenolje i sjokoladen. Hell over den varme sjokoladen, tilsett havsalt og bland godt.
Bruk chiliolje når du skal tilberede popkorn. Tilsett fennikelfrø mens popkornet er varmt. For litt ekstra smak kan du strø over litt ekstra chiliflak.
Lag popkorn i en kjele. Smelt 50 gram smør i en annen kjele. Bland smør og popkorn og en stor håndfull parmesanost. Nam!
Lag popkornet med kokosolje i en kjele. Hell 1 dl sirup, 1 1/2 dl sukker og 1 ss kokosolje i en annen kjele. Kok opp og kok i 3-4 minutter eller til det har begynt å tykne. Ta av varmen og bland inn 1/2 ts bikarbonat, hell raskt over popkornet og bland. Legg popkornet på et bakepapir og la det avkjøles.
Du trenger:
Fremgangsmåte: