Du trenger:
45 g saltede, poppede popcorn
150 g ristede og saltede makadamianøtter, hakket
160 g ristede og saltede peanøtter, hakket
80 g ristet kokosflak
450 g honning
Popcorn kan lages på litt forskjellige måter - på komfyren, på grillen, i mikrobølgeovnen, i popcornmaskinen
eller i en festlig popcornvogn! Hvis du er en som liker denne klassiske snacken, er 19/1 virkelig
en dag å feire - da er det den internasjonale popcorn-dagen! Vi feirer ved å tilby
tilbud og oppskrifter!
Hvor godt er det ikke med varme, nypoppa popcorn? Noe som gjør dem enda bedre.
er å smakssette dem. Her kommer mine favoritter som garantert imponerer.
45 g saltede, poppede popcorn
150 g ristede og saltede makadamianøtter, hakket
160 g ristede og saltede peanøtter, hakket
80 g ristet kokosflak
450 g honning
Kle et stekebrett med bakepapir.
Bland popcorn, nøtter og kokosflak i en middels stor bolle. Klikk honningen i en stekepanne og kok opp på middels varme. Senk varmen og la honningen småkoke i ca 5 minutter eller til den begynner å karamelliseres. (Hold øye med, så snart honningen begynner å karamelliseres brenner den lett.)
Hell den varme honningen over popcornmiksen og bland raskt. Bruk en slikkepott for å skrape ut og fordele blandingen på platen. Dekk med et bakepapir og kjevle ut massen til en plate. Ta av det øverste bakepapiret og la det avkjøle. Skjær eller brekk i biter.