Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

 

Hadde det ikke vært helt fantastisk å invitere vennene dine på hjemmelaget pasta? Redskapene du trenger, finner du hos Bakeren og Kokken. Vi har blant annet ravioliskjærer, ravioliform, pastaskjærere, pastakjevle og pastatørkestativ. Ved hjelp av disse redskapene kan du lage din egen ravioli, lasagne, tortellini eller tagliatelle med hjemmelaget pastadeig. Det kommer til å bli helt fantastisk!

Med en pastamaskin blir det lett å kjevle ut fersk pasta. Men det blir selvsagt også et godt resultat med kjevle. Du får en gulere og bedre pasta når du bruker durumhvetemel. Dette gir også bedre tyggemotstand - men tenk på at når du bruker durumhvete, trenger du også litt mer vann i deigen. 

Det artige med å lage egen ravioli er at du selv kan velge akkurat det innholdet du vil. Det er bare fantasien som stopper deg! Her er ingrediensene du trenger for å lage egen pastadeig. Vi ønsker deg lykke til!

Ingredienser til 4-6 porsjoner:
• 1,5 dl hvetemel
• 2 dl durumhvetemel
• 2 spiseskjeer olivenolje
• 1 egg + 1 eggegule
• 2 spiseskjeer vann
• 1/2 teskje salt.

 

HJEMMELAGET PASTA

Hva er vel bedre enn skikkelig god fersk pasta med en ekstra god saus til? Å kjøpe pasta i butikken tar deg ikke akkurat til Toscanas frodige landskap, Romas brostein, Milanos puls, Sardinias fiskebyer, eller til Venezias broer på samme måte som fersk pasta kan gjøre. Mange tror at det er vanskelig og tidskrevende å lage egen pasta - men det trenger det slettes ikke være! Med riktig pastamaskin er det både morsomt og smidig å lage pasta hjemme, og resultatet blir så godt! Dessuten vet du hva pastaen som du gir til barna dine, vennene eller familien din inneholder. 

 

 

Tre pastatips

1. Elt deigen ordentlig for å få den korrekte fleksibiliteten i pastaen, cirka 10-15 min.

2. Ha mye salt i vannet. 10 g salt per 1 liter vann og 100 gram pasta er bra å gå etter.

3. Tålmodighet – prøv deg frem – ikke for klissete og ikke for stum. Du kan regulere enkelt med å tilsette mel eller vann. Tørr = mer vann. For våt = mer mel. Er den for tørr kan du ta litt olivenolje på hendene og elte deigen.

OPPSKRIFT

Penne med salsicciasaus och basilikumolje

Du trenger

4 porsjoner

  • Pasta penne, gjerne mezze penne 400g 
  • Salsiccia 1 pkt (ca 300g)
  • Finhakket gul løk 1 st
  • Finhakket hvitløk 2 klyftor
  • Røtt vin 0,75 dl
  • Tomatpuré 4-5 ss
  • Knuste tomater 400g
  • Olivenolje 0,5 dl
  • Salt 
  • Sukker

Til servering

  • Parmesanost

Gjør slik:

  1. Fres salsiccia, gul løk og hvitløk i olivenolje i 3-4 minutter på middelshøy varme. 
  2. Tillsätt tomatpurén och fräs i ytterligare 2-3 minuter. 
  3. Tilsett rødvinen og la vinen evaporere. Tilsett deretter de knuste tomatene og resten av olivenoljen. La simre i 10-12 minutter. Smak opp med salt og sukker. 
  4. Kok pastaen, server!
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker