En av årets store mathelger er rett rundt hjørnet. Dekk på bordet ekstra fint, lag noe godt og kanskje
skjem deg bort eller noen andre med en fin påskegave. Vi titter inn hos Anna Carolina Magnusson som
driver instagramkontoen annacarolinebakar for å bli inspirert av hvordan hun duker opp til påsken.
Dessuten deler hun med seg av tre fine oppskrifter til en fantastisk treretters påskemiddag!
Lysegul kake med små påskeegg som pynt, røde fløyelscupcakes med drysset fancy frosting eller hvorfor
ikke, små sjokoladepraliner i påskeformer? La kreativiteten flyte og slipp løs fargene i årets påskebakst!
Påskekaken kan gjerne få være litt "mye"! Med fargerike dekorasjoner og påskegodteri i ulike former og farger, kan du få den til å føles som en frodig påskebukett.
Det er duket for en vårlig meny til den kommende påskemiddagen! Til forrett en frisk tallerken med
grønnsaker, røkt laks, reker og en frisk grønn saus. Til hovedrett serveres oksefilet med en vinaigrettebasert
potetsalat og fetaostkrem. Til dessert en pisket pannacotta med syrlig mangosaus, marengs og sjokoladeegg.
Lykke til!
Tips! Gå på eggjakt eller inviter gjestene til en fordrink i vårluften! Samle dere rundt et varmt bål eller server
en deilig snack på Big Green Eggs søteste grill.
Sitron och dillmajones
Sitron og dillmajones
Asparges
Servering
Til serveringen
Vinaigrettebasert potetsalat
Fetaostkrem
Helstekt oksefilet med smak av hvitløk og timian
Servering
Mangosaus
Til serveringen
Pannacotta
Mangosaus