Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

SMART OPPBEVARING

POP-beholdere fra OXO, som er særdeles velegnede til oppbevaring av alle dine tørrvarer. Oppbevar varer på en praktisk samt stilren
måte takket være det flotte designet. Du kan oppbevare varer som spaghetti, havregryn, linser, løs te og kaffebønner.

De praktiske beholdere er fremstillet av BPA-frie materialer, og de tåler oppvaskmaskin for enkel rengjøring. Utover dette er de lufttette,
så maten holder sig frisk i lengre tid. Lokket har en unik trykkfunksjon, som sikrer dette, samtidig med at det fungerer som et håndtak,
når det åpnes. Dessuten gjør de avrundede hjørner det lett at helle varene ut, og det smarte designet gjør, at beholderene enkelt kan
stables for plassbesparende oppbevaring.

6 HVERDAGSLIGE KJØKKENHELTER SOM HAR FÅTT IKONISK STATUS

Psst! OXO-produkter leveres med livstidsgaranti.

En hvitløkspresse som gjør jobben til en lek

Salatslynge - server næringsrik salat på kort tid

Mandolin 2.0 - kan skjære på 21 forskjellige snitt

Smart oppbevaring - holder maten fersk lenger

Stabilt kjøkkenmål - praktisk talt umulig å måle feil!

Stabilt kjøkkenmål - velg den størrelsen som passer deg best! 

OPPDAG OXOS OMFATTENDE UTVALG HER

OPPSKRIFTER

Rødbetsalat (4 personer)

  • 600g rødbeter
  • 150 g fetaost
  • 2 ss god olivenolje
  • salt og pepper
  • 75g valnøtter
  • friske krydderurter, f.eks. kjørvel eller persille

Gjør slik

  1. Skrell rødbetene med OXOs potetskreller. Kasser skallet.  Skrell fortsatt rødbetene i lange, tynne strimler med potetskrelleren. Kom rødbetstrimlene i en skål og tilsett smuldret fetaost, olivenolje, salt og pepper.
  2. Anrett salaten på et fat og dryss med hakkede valnøtter og friske krydderurter.

Avocrunchies 4 personer

  • 2 modne avokadoer
  • 100g hytteost
  • 1-2 ss sitronsaft
  • salt og pepper
  • 2 ss pinjekjerner
  • 6 skiver parmaskinke
  • 4-8 sprø rugkjeks eller ristet rugbrød
  • 1 sjalottløk
  • Friske krydderurter

Gjør slik

  1. Halver avokadoene og fjern stenen. Skrab avocadokjøttet ut med en skje, kom det i en skål og mos det lett. Vend den moste avokadoen med hytteosten og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  2. Rist pinjekjernene gyldne på en tørr panne. La dem avkjøle på bakepapir. Rist 2 skiver parmaskinke på den tørre pannen, så det bliver sprøtt.
  3. Smør de sprø rugkjeksene med avocadocreme og anrett med skiver av parmaskinke. Pynt med resten av avokadocremen,  løkringer, ristet knust parmaskinke, hakkede pinjekjerner og friske krydderurter.

TIPS: Rugkjeks og ristede rugbrødskiver holder sig sprø og friske i lenger tid i OXOs POP Container oppbevaringsbokser.

Avokadosalat med laks

  • 3 avokadoer
  • 1 liten melon, evt. canaloupe eller honningmelon
  • 1 sitron
  • 600g laksefilet uten skinn
  • 200g babysalat-blanding
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 ss grov sennep
  • ½ ss flytende honning
  • ½ - 1 dl god olivenolje
  • salt og pepper
  • brød

Gjør slik

  1. Halver avokadoene og melonen og fjern sten og kjerner. Lav kuler av avokado- og melonkjøttet med en skje eller et parisiennejern (melonkulejern). Kom avokado- og melonkulene i en skål og press sitrionsaft over. Skjær den ferske laksen i terninger og kom den i salaten.
  2. Nipp evt. de grove endene av babysalaten og skyll salaten grundig, feks. i en OXO salatslynge.
  3. Sennepsdressing: Rør eplecidereddiken med sennep og honning, og drypp oljen langsomt i under kraftig omrøring, til dressingen samler seg. Smak til med salt og pepper.
  4. Vend halvdelen av dressingen med salatbladende og tilsett laksen, avokado- og melonkulene. Anrett avokadosalaten på et fat og server med resten av sennepsdressingen og godt brød.

TIPS: Huks å fryse laks/fisk i 24 timer før du bruker den. I stedet for laks kan du også bruke annen rå fisk som kveite eller torsk.

oxo.png (1)

OXO

Ergonomi, gjennomtenkt design, enkel anvendelse og høy kvalitet. Det er hva som står i sentrum for OXO, og akkurat derfor har vi på Bakeren og Kokken samlet noen av det absolutt beste produktene fra denne amerikanske tilvirker. Hvor mange av oss har ikke slitt med en ubekvem potetskreller eller en treg hvitløkpresse? Gründeren Sam Farber ble lei av de unødvendige slitet. Han visste at han kunde danne bedre løsninger… og det gjorde han.

Siden starten for 30 år siden har OXO fortsatt å streve etter en ting: å gjøre hverdagen bedre. Her arbeider man for et bedre design, bedre funksjonalitet og bedre erfaring i det hverdagslige kjøkkenarbeidet. OXO har vunnet 278 priser for innovasjon og design og er siden lenge en av de ledende tilvirkerne av husgeråd i USA. I sortimentet vårt finner du flere smarte produkter som passer utmerket i hverdagen og som dekker alt fra baking til servering.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker