Det svenske godterimerket Kolsvart startet som en kafé i Malmö. Gjestene elsket kaffen, men Kolsvart beskriver selve situasjonen som «et økonomisk mareritt». Fra den kullsvarte situasjonen fødtes en ny drøm, der de tok sin lidenskap for rene og naturlige smaker. På et blunk var konfektfirmaet Kolsvart født. Deres ambisjon er å gjøre det enkle til det aller beste, som kan sies å være det vanskeligste. De jobber derfor hardt for å finne den perfekte balansen mellom rene smaker og optimal konsistens, og elsker å overraske kundene sine med nye smaksopplevelser.
Godteriutvalget deres startet med lakris, men nå har Kolsvart utvidet sortimentet til å bli mye mer. Blant produktene deres finner du, i tillegg til den klassiske lakrisen, også lakrisfisk, sjokoladedyppet lakris og godterifisk i ulike former og smaker. Syrlig, søtt, salt og med leken form – flott for både store og små. En del av inntektene fra godterifiskene deres går til organisasjonen Sportfiskarna, som jobber for å forbedre Sveriges vannmiljøer.