Det blir stadig mer populært å lage kjøttdeig hjemme, helt fra bunnen av og med ferske, sunne ingredienser. Med en kjøttkvern kan du lage både kjøttfarse og fiskefarse. Kjøttkvernen har lenge vært en del av vår hverdag - allerede på 1890-tallet produserte Husqvarna og Boliders produktene som i ettertid skulle bli flittig brukt til alt innen kjøttmaling og pølsestapping.
Å eie en kjøttkvern er et utmerket valg for den som ønsker kontroll over hva deigen inneholder og hvordan prosessen går for seg. I dag er det blitt veldig populært å lage egne pølser eller kjøttboller ved hjelp av en kjøttkvern. Akkurat fordi du har valgt ut dine egne ingredienser med omsorg.
Kjøttkvernen kan selvsagt også brukes som en slags foodprosessor til det aller meste. Fisk, grønnsaker - og også frukt, kan finfordeles i apparatet. Kjøttkvern finner du også som tilbehør til enkelte foodprosessorer.
Bakeren og Kokken tilbyr både manuelle og elektriske kjøttkverner. Til disse finnes pølsehorn for at du skal få muligheten til å lage egne pølser ved hjelp av din kjøttkvern. Hjemmelagde pølser er i dag like populært som å bake eget surdeigsbrød! Vi har blant annet kjøttkverner som maler opp til 3 kg kjøtt i minuttet.