Hamburgerpresse

Hamburgerpresse

219 kr
(33)

Satake Outdoor® är en helt ny serie der mat tar med seg matlagingen ut. Ut til utekjøkkenet, campingplassen, i skogen eller på fjelltur. Vil du ha Smash Burgers? Ikke noe problem! Satake har tatt fram en kjøttpress som er perfekt for kjøtt og hamburgere. Til forskjell fra mange andre kjøttpresser, er denne helt flat på undersiden som er perfekt for smasburgere. Bakepapir eller smørpapir brukes mellom pressen og kjøttet, sånn at ingenting fester seg fast. 

Smash Burgers tips - Varm op en støpejernspanne eller et stekebord og legg på en rund, ukrydret ball av grovmalt storfekjøtt. Press med Satake Smash Burger Pressen med litt bakepapir mellom kjøttet og pressen. Ta i og flat ut burgerne helt. Deretter krydrer du rikelig med salt og pepper og lar undersiden av burderen "brenne seg fast" for en skikkelig god yte. Skrap den løs med en bra og tynn stekespade og snu den en gang. Krydre til på andre siden og stek den ferdig. Server den med en gang med litt ost på. Denne kjøttpressen i støpejern med brent trehåndtak passer også perfekt til annen mat.

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
4.9 Basert på 33 anmeldelser
Mikael J
Prisgunstig
Sannsynligvis det mest prisgunstige smash-jernet på markedet.
Oversatt fra Svensk
Gry Astrid L
Super produkt - effektiv, billig & estetisk👌🏽
Oversatt fra Dansk
David Lorang L
Praktisk og vakker
Både praktisk og vakker å se på. En berikelse til ethvert kjøkken
Anette H
Hamburgerpresse
(33)

Satake Outdoor® är en helt ny serie der mat tar med seg matlagingen ut. Ut til utekjøkkenet, campingplassen, i skogen eller på fjelltur. Vil du ha Smash Burgers? Ikke noe problem! Satake har tatt fram en kjøttpress som er perfekt for kjøtt og hamburgere. Til forskjell fra mange andre kjøttpresser, er denne helt flat på undersiden som er perfekt for smasburgere. Bakepapir eller smørpapir brukes mellom pressen og kjøttet, sånn at ingenting fester seg fast. 

Smash Burgers tips - Varm op en støpejernspanne eller et stekebord og legg på en rund, ukrydret ball av grovmalt storfekjøtt. Press med Satake Smash Burger Pressen med litt bakepapir mellom kjøttet og pressen. Ta i og flat ut burgerne helt. Deretter krydrer du rikelig med salt og pepper og lar undersiden av burderen "brenne seg fast" for en skikkelig god yte. Skrap den løs med en bra og tynn stekespade og snu den en gang. Krydre til på andre siden og stek den ferdig. Server den med en gang med litt ost på. Denne kjøttpressen i støpejern med brent trehåndtak passer også perfekt til annen mat.

  • Perfekt for kjøtt og hamburgere
  • Flat underside
  • Laget av støpejern
satake-hamburgerpresser-boefformer-s-frs-436-50552-6