Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Champion CHVF410 Vakuumpakker

4.7 Les anmeldelser

Høy kommersiell kvalitet fra Champion med en kapasitet på 20 liter i minuttet, som dekker alle behov. Utstyrt med dobbel pumpe for å kunne klare stor belastning, og pulse-funksjon så du manuelt kan styre vakuumet i pakken. Med denne vakuumpakkeren fra Champion kan du holde dine matvarer friske i opp til syv ganger så lang tid. Når mat oksiderer mister det noe av sitt næringsinnhold, og så skifter det farge, som vi kjenner fra et eple som vi har tatt en bit av. Oksidering framskynder dessuten bakterie- og gjæringsprosessen betydelig, og nettopp derfor er vakuumpakning en genial måte å forlenge matvarenes levetid på. 

Vakuumpakning brukes til sous vide, men det er også genialt til å holde utskåret frukt frisk, sprø og flott i fargen, feks. til matpakken. Du kan også marinere kjøtt på kun 20 minutter med vakuumpakning , da prosessen åpner porene i kjøttet og dermed lar smaken trekke raskere inn, så slipper du å starte marineringen 24 timer i forveien.

Leveres med 1 stk. 30x300 cm premium rull med vakuumplast

Les mer

Høy kommersiell kvalitet fra Champion med en kapasitet på 20 liter i minuttet, som dekker alle behov. Utstyrt med dobbel pumpe for å kunne klare stor belastning, og pulse-funksjon så du manuelt kan styre vakuumet i pakken. Med denne vakuumpakkeren fra Champion kan du holde dine matvarer friske i opp til syv ganger så lang tid. Når mat oksiderer mister det noe av sitt næringsinnhold, og så skifter det farge, som vi kjenner fra et eple som vi har tatt en bit av. Oksidering framskynder dessuten bakterie- og gjæringsprosessen betydelig, og nettopp derfor er vakuumpakning en genial måte å forlenge matvarenes levetid på. 

Vakuumpakning brukes til sous vide, men det er også genialt til å holde utskåret frukt frisk, sprø og flott i fargen, feks. til matpakken. Du kan også marinere kjøtt på kun 20 minutter med vakuumpakning , da prosessen åpner porene i kjøttet og dermed lar smaken trekke raskere inn, så slipper du å starte marineringen 24 timer i forveien.

Leveres med 1 stk. 30x300 cm premium rull med vakuumplast

  • Vakuumpakker av høy kvalitet
  • Stor kapasitet på 20 L/minuttet
  • Rulleholder og folieskjærer
1 439 kr
Utsolgt
Spar 10% Vis tilbehør Skjul
Få rabatt på tilbehør - kjøp det samlet
+ 0 stk. tilbehør NOK 0,00
CHVF410 Vakuumpakker
Vekt
4 kg.
Høyde
11 cm.
Bredde
40 cm.
Merke
Champion
Dybde
19,3 cm.
Type
Vakuumpakker
Farge
Rustfritt stål
Materiale
Rustfritt stål
Varenr
20705

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av CHVF410 Vakuumpakker

Del din mening om "Champion CHVF410 Vakuumpakker"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Spar 10 % ekstra på tilbehør - bestill samlet

Passer til CHVF410 Vakuumpakker – spar 10 % ved å bestille i dag
Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker