Høy kommersiell kvalitet fra Champion med en kapasitet på 20 liter i minuttet, som dekker alle behov. Utstyrt med dobbel pumpe for å kunne klare stor belastning, og pulse-funksjon så du manuelt kan styre vakuumet i pakken. Med denne vakuumpakkeren fra Champion kan du holde dine matvarer friske i opp til syv ganger så lang tid. Når mat oksiderer mister det noe av sitt næringsinnhold, og så skifter det farge, som vi kjenner fra et eple som vi har tatt en bit av. Oksidering framskynder dessuten bakterie- og gjæringsprosessen betydelig, og nettopp derfor er vakuumpakning en genial måte å forlenge matvarenes levetid på.
Vakuumpakning brukes til sous vide, men det er også genialt til å holde utskåret frukt frisk, sprø og flott i fargen, feks. til matpakken. Du kan også marinere kjøtt på kun 20 minutter med vakuumpakning , da prosessen åpner porene i kjøttet og dermed lar smaken trekke raskere inn, så slipper du å starte marineringen 24 timer i forveien.
Leveres med 1 stk. 30x300 cm premium rull med vakuumplast
Høy kommersiell kvalitet fra Champion med en kapasitet på 20 liter i minuttet, som dekker alle behov. Utstyrt med dobbel pumpe for å kunne klare stor belastning, og pulse-funksjon så du manuelt kan styre vakuumet i pakken. Med denne vakuumpakkeren fra Champion kan du holde dine matvarer friske i opp til syv ganger så lang tid. Når mat oksiderer mister det noe av sitt næringsinnhold, og så skifter det farge, som vi kjenner fra et eple som vi har tatt en bit av. Oksidering framskynder dessuten bakterie- og gjæringsprosessen betydelig, og nettopp derfor er vakuumpakning en genial måte å forlenge matvarenes levetid på.
Vakuumpakning brukes til sous vide, men det er også genialt til å holde utskåret frukt frisk, sprø og flott i fargen, feks. til matpakken. Du kan også marinere kjøtt på kun 20 minutter med vakuumpakning , da prosessen åpner porene i kjøttet og dermed lar smaken trekke raskere inn, så slipper du å starte marineringen 24 timer i forveien.
Leveres med 1 stk. 30x300 cm premium rull med vakuumplast